Csökkent az áfa az étkeztetésnél! – Vezesse az új szabályozás szerint vállalkozását!

konyvelesobudan.hu_.18jan.jpg

Étkeztetést végző vállalkozást vezet, amit igyekszik a lehető legtöbb sikerrel üzemeltetni? Nagyon fontos, hogy folyamatosan ügyeljen a változó szabályok követésére, hiszen akár pozitív, akár negatív hatással vannak vállalkozására, kötelező a betartásuk. Érdemes tudnia arról, hogy az év elejétől csökkent az áfa teher az étkeztetésnél, ami kedvező hatással lehet cégére. Célszerű választania egy megbízható könyvelő irodát Óbudán, ahol tapasztalt szakemberek segítségét kérheti a pénzügy területén.

Vendéglátóipari szolgáltatóként számos követelménynek szükséges megfelelnünk, hiszen csak így tarthatjuk fenn üzletünket problémamentesen és nyereségesen. Nagyon fontos, hogy mindig tájékozottak legyünk az aktuális változásokkal kapcsolatban, mert ezek érinthetik a munkakörnyezet kialakítását, de vonatkozhatnak a pénzügyi területre is. Jó, ha tudjuk, hogy 2018. január 1-től 5 % -ra csökkent az étkezőhelyi vendéglátás áfakulcsa, ennek megfelelően szükséges fizetnünk a ránk vonatkozó költségeket, és kitöltenünk a különféle nyomtatványokat. Annak érdekében, hogy koncentrálni tudjunk egyéb feladatainkra, érdemes egy óbudai könyvelő irodát megbíznunk, hogy intézzék minden gazdasági teendőnket, és ezzel levegyék ennek terhét a vállunkról. A könyvelésben, az adózásban és a bérszámfejtésben egyaránt nagy segítséget kaphatunk a könyvelő irodában, Óbudán.

A különféle lehetőségek, kedvezmények megragadása, a pénzügyi teendők precíz ellátása céljából felkészülten nyújtunk segítséget könyvelő irodánkban, Óbudán. A határidők pontos betartásával végezzük munkánkat, a jogszabályok változását tekintve naprakészek vagyunk. Folyamatosan értesítjük a kötelezettségekről, így nem marad teendője az utolsó pillanatra. Rengeteg hasznos információt osztunk meg, amelyekről részletesen olvashat, ha ellátogat a www.konyvelesobudan.hu címen elérhető weboldalunkra!

Mentesüljön a folyamatosan változó jogszabályok figyelemmel kísérése alól! Vegye igénybe óbudai könyvelő irodánk szolgáltatásait, és tudja megbízható kezekben pénzügyeit! Keressen bennünket bizalommal a 06-70-636-1002-es telefonszámunkon, vagy a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu e-mail címünkön!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top