Egyenletes, minőségi csomagolás? Biztosítsa a kasírozás technikájával!

iprint4you.hu_.18jan.jpg

Új termékekkel bővíti kínálatát, vagy a meglévő áruk csomagolása céljából keres megbízható megoldást? A csomagolástechnika nagy szerepet játszik abban, hogy milyen sikerrel zajlik az eladás. A hibátlan csomagolás tekintetében mérvadó a kasírozás módszere, hiszen ezáltal biztosíthatja az egyenletes felületet.

A csomagolástechnika színvonalára fordított figyelem kulcsfontosságú, bármilyen jellegű termékek forgalmazását bonyolítjuk le. A különféle színű, mintázatú és vastagságú anyagokat precízen, a megadott méretekben szükséges elhelyeznünk minden egyes árun. Nagy problémát jelent, ha nem simul ki tökéletesen a csomagolóanyag, és ezáltal hullámos, vagy pontatlanul felragasztott nyomtatvánnyal találkozunk. Ennek megakadályozására szolgál a kasírozás, ami egyenletes, kemény hordozóra történő gyűrődés nélküli ragasztást jelent. Külső kasírív esetében elengedhetetlen a fóliázás, ugyanis így nem kell aggódnunk a borítás repedése miatt. A kasírozás előnyeiként említhetjük meg többek között a következőket:

  • Könnyen alkalmazható
  • Esztétikus megjelenést tesz lehetővé
  • Bármilyen méretnél igénybe vehető
  • Törés-, gyűrődésmentes felületet biztosít

Csomagolóanyag igénye esetén maximálisan elégedett lehet, ha IPrint4You cégünket választja! Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk bármilyen termékek csomagolását illetően. Munkafolyamataink sorában az egyik legmeghatározóbb szerepet a kasírozás kapja, mely nélkülözhetetlen, ha Ön is gyűrődésmentesen szeretné bevonni áruit. A kasírozást oldószeresen és oldószermentesen is végezzük, valamint a pozicionált lakkozás, illetve a melegen hegedő lakkozás is az alkalmazott technikáink közé tartozik. Megbízható forrásokból szerezzük be az alapanyagokat, így minden esetben magas minőségű eredménnyel szolgálhatunk. Tudjon meg többet a kasírozásról és más csomagolástechnikai módszerről a www.iprint4you.hu honlapunkon!

Legyen teljes mértékben elégedett termékei csomagolásával, melynek érdekében fordítson elegendő figyelmet minden részletre, így a kasírozás technológiájára is! Bízza ránk a csomagolástechnikai feladatok teljesítését, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-23-820-607-es telefonszámunkon vagy az iprint4you@iprint4you.hu e-mail címünkön!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top