Olyan eszközre van szüksége, ami lehetővé teszi a gyors és megbízható adatkommunikációt? Sokat segítene a munkáján, ha távolról vezérelhetné különböző készülékeit? Az IPS-100 GPRS kommunikátor ebben nyújt egyedülálló megoldást.

Az egész világon jelen lévő GSM rendszer a legelterjedtebb technológiának tekinthető. Ennek a digitális rendszernek az igénybevételével bármelyik országban könnyedén használhatjuk készülékeinket. A kiépítettségnek köszönhetően tudunk mindenhol költséghatékonyan kommunikálni. Az ipar területén nem csak egy-két kelléket, hanem jóval többet működtetünk, nagyon fontos, hogy ezekhez bármikor egyszerűen hozzáférjünk az adatkommunikáció segítségével. Erre szolgálnak a speciálisan kialakított eszközök, amelyek biztosítják az adatátvitelt. Az IPS-100 GPRS kommunikátor szélsőséges körülmények között is zavartalanul alkalmazható. Kifejezetten az ipar számára gyártották, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyekkel az általános készülékek nem. Érdemes minél többet megtudunk erről a nagyszerű kialakítású modemről, ugyanis általa jelentősen megkönnyíthetjük munkánkat.

Professzionális kommunikációs megoldásokat nyújtunk az Intelliport munkatársaiként! Saját fejlesztésű eszközeinkkel egyszerűen, ugyanakkor színvonalasan oldhatja meg az Önre váró feladatokat. Érdemes részletesen megismerkednie IPS-100 GPRS kommunikátor készülékünkkel, amely lehetővé teszi eszközei elérhetőségét a nap 24 órájában. Egyedi tulajdonságai között megemlíthetjük az alacsony fogyasztást, a megállás nélküli működőképességet. A készülék áramszünet esetén is memóriájában tartja a beállításokat. Folyamatos fejlesztéseink során törekszünk a korszerű, biztonságos mobilkommunikációs kellékek biztosítására. Informálódjon részletesen az IPS-100 GPRS kommunikátor előnyeiről, és egyéb termékeinkről is a www.intelliport.hu internetes oldalunkon!

Működtesse eszközeit könnyedén, és frissítse a szoftvert akár távolról is egyszerűen, IPS-100 GPRS kommunikátorral! Szerezze be tőlünk új készülékét, teljesítse feladatait megbízhatóan és gördülékenyen! Kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-437-5200-ás telefonszámunkon vagy az info@intelliport.hu e-mail címünkön!