Vállalkozást indít, és szeretné minél hamarabb megvalósítani terveit? A cégalapításra egyszerűsítetten, elektronikus formában is lehetősége van, így rendkívül gyorsan elkezdheti tevékenységét. Ezen a módon ugyanolyan cég hozható létre, mint a hagyományos eljárás során, viszont a cégalapítás menetét jelentős mértékben megkönnyíti. Érdemes a könyvelési és egyéb pénzügyi feladatokat is ugyanarra a szolgáltatóra bíznia, ahol támogatást nyújtanak a cégalapításában.

Az egyszerűsített cégalapítás nagymértékben megkönnyítheti az életünket. Gyorsabban és olcsóbban hozhatjuk létre cégünket, mintha a hagyományos módszert választjuk. Ha a szerződésmintát helyesen alkalmazzuk, a Cégbíróság amint megállapította az adószámot, egy órán belül bejegyzésre kerülhet a cégünk. Az eljárási illetékkel annak megfelelően szükséges számolnunk, hogy pontosan milyen típusú céget alapítunk. Az egyszerűsített eljárás során költséghatékonyabban oldhatjuk meg a cégalapítást. A gazdasági életünkre vonatkozó igényeket maximálisan kielégítheti a cégalapításnak ez a fajta eljárása.

Felmerülhet az a kérdésünk, hogy az egyszerűsített és az elektronikus megoldás ugyanazt jelenti-e. Az elektronikus eljárás az okirataink elektronikus formában való benyújtását jelenti, az egyszerűsített cégalapítás pedig a szerződés minták alkalmazásával történik. Amennyiben egyedi tartalmú társasági szerződéssel szeretnénk megvalósítani a cégalapítást, figyelembe kell vennünk, hogy a szerződés minták nem megváltoztathatók.

Több mint húsz év tapasztalattal nyújt megbízható segítséget Mexvel Könyvelő Irodánk. Az elektronikus cégalapítás és a könyvelés terén is felkészülten állunk rendelkezésére. Igyekszünk minden szempontból előnyös feltételekkel biztosítani szolgáltatásainkat. Egyedi árakon dolgozunk, hiszen nincs két egyforma vállalkozás. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.interport.hu weboldalunkon!

Valósítsa meg terveit könnyedén, használja ki az egyszerűsített, elektronikus cégalapítás előnyeit! Forduljon hozzánk ennek ügyében és egyéb könyvelési feladatokkal kapcsolatban is! Keressen minket bizalommal a 06-1-267-4254-es telefonszámunkon!