Örömmel tölti idejét kisállatok környezetében, és komolyan érdeklődik a fejlődésük, gondozásuk iránt? Olyan új vállalkozásba kezdene, amely során nem csak anyagilag lehetne elégedett? Hobbiállat tenyésztő és forgalmazó tanfolyamon nagy tudásra tehet szert a különféle állatokkal kapcsolatban, a sikeres vizsga után pedig önállóan működtetheti üzletét.

A hobbiállatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, óriási örömet jelentenek gazdáiknak, és sokkal kevesebb problémával járnak, mint a kutyák, vagy macskák tartása. A gyerekek körében is közkedveltek, hiszen tartásukkal könnyen megtanulható, hogy milyen módon szükséges gondoskodni egy kisállatról. Ezekkel az állatokkal egyszerűen együtt tudunk élni, ugyanis kisebb helyre és kevesebb időráfordításra van szükség hozzájuk. Ha szívesen foglalkozunk velük, érdemes elgondolkodnunk azon, hogy a hobbiállatok tenyésztése és forgalmazása váljon a hivatásunkká. Mivel egyre többen döntenek úgy, hogy hobbiállatot fogadnak otthonukba, sikeresen végezhetjük tevékenységünket. Egy hobbiállat tenyésztő és forgalmazó tanfolyamon elsajátíthatjuk a szükséges tudást ahhoz, hogy hatékonyak legyünk ezen a területen.

Versenyképes, jövedelmező szakma ismereteinek elsajátításához a Tapis Oktató és Szolgáltató Bt.-nél a legjobb helyen jár, hiszen nálunk többféle oktatáson vehet részt, többek között hobbiállat tenyésztő és forgalmazó tanfolyamon is! A tanfolyamdíjat illetően lehetőséget adunk a részletfizetésre, és részletesen tájékoztatjuk a követelménymodulokról, valamint a jelentkezés feltételeiről. Szerezzen bővebb információt a www.tapi-kutyakozmetika.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Töltse olyan tevékenységgel mindennapjait, ami örömet okoz Önnek, foglalkozzon hobbiállatokkal már a születésüktől kezdve, hogy aztán szerető otthonra lelhessenek! Jelentkezzen a nálunk induló hobbiállat tenyésztő és forgalmazó tanfolyamra, hogy minél hamarabb beindíthassa vállalkozását! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-779-8156-os telefonszámunkon, vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkön!