Hova fordulhatunk online pénztárgép üzemeltetése céljából?

penztargepszerviz.hu_.18jan.jpg

Üzlete működtetéséhez szüksége van online pénztárgépre, ugyanis tevékenységi köre szerint erre kötelezett? Netán tudni szeretné, hova fordulhat ideiglenes bérlés, vagy javítás céljából? Online pénztárgépet beszerezhet, bérelhet, és javíttathat is egyetlen helyen, ha teljes körű szolgáltatást nyújtó céget választ.

Az online pénztárgép használatára köteles szektorok listáját folyamatosan bővítik, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, ránk vonatkozik-e az előírás. Az online pénztárgép olyan készülék, amely online kapcsolatban áll a NAV központjával, és bizonyos időközönként információt küld a nálunk elvégzett tranzakciókról, így az automatikusan elküldött adatok alapján ellenőrzésre kerül az általunk végzett tevékenység. Az online pénztárgépek különböző részegységek együttes működésével teljesítik ezt a feladatot. Mielőtt üzemeltetni kezdünk egy berendezést, érdemes átgondolnunk, hogy új, vagy használt online pénztárgépre van leginkább szükségünk. Nélkülözhetetlen a precíz, gondtalan használat, valamint az esetleges meghibásodás esetén történő gyors javítás.

Megbízhatóan használható, gyors és egyszerű munkát biztosító online pénztárgépek beszerzése ügyében a Cas-Tech-Trade Kft. készséggel áll a rendelkezésére. Széles kínálatunkból igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb online pénztárgépet, amit akár egy órán belül is átvehet bemutatótermünkben. Segítséget adunk az online pénztárgép használatában, és a szükséges kellékekhez is hozzájuthat. Amennyiben online pénztárgép bérlése mellett döntene, vagy használt készüléket vásárolna, ezekben az esetekben is a legjobb helyen jár. Tájékozódjon részletesen cégünk tevékenységéről a www.penztargepszerviz.hu weboldalunkon!

Használjon üzletvitelének minden szempontból megfelelő online pénztárgépet! Beszerzés, bérlés, és javítás céljából is válassza megbízható szolgáltatásunkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-330-5072-es telefonszámunkon, vagy a sales@cttservice.hu e-mail címünkön!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top