Gyönyörű zöld környezet várja a következő hónapokban, azonban nem lesz elég ideje a kertgondozásra? Netán nyaralója, vagy egyéb ritkábban látogatott ingatlana kertgondozásában szorul segítségre? A kerti munkák során rengeteg teendő rendszeres ellátására van szükség, nem érdemes elhanyagolnia ezeket a feladatokat amiatt, hogy nincs rá ideje. Kiváló ötlet szakembereket megbízni, akik hatékonyan, korszerű eszközökkel látják el a kerti munkák mindegyikét.

A következő hónapokban egyre több zöldellő és virágzó növénnyel találkozhatunk, ha kerttel rendelkezünk, igazán sok előnyt élvezhetünk. Azonban a fenntartás körülményes, és sok időt vesz igénybe. A kertgondozáson belül számos feladat vár ránk. A fűnyírás, a parlagfű irtás, a fák, bokrok és virágok ápolása, valamint az időnként előforduló fakivágás sok időt igényelnek. Ha nincs kapacitásunk a zöld területünk rendben tartására, tanácsos erre specializálódott céget megbíznunk, ezen a módon minden kerti munka alól mentesülhetünk, és kitűnő állapotban tudhatjuk birtokunkat.

Ha az elburjánzott növényzet problémáját szeretné megszüntetni, vagy kiválóan gondozott kertjét szeretné továbbra is szép állapotban látni, készséggel állunk rendelkezésére a Green Forage Kft. munkatársaiként! Magán- és közterületek esetében egyaránt segítségére vagyunk. Fontosnak tartjuk az alapos, megbízható munkavégzést, így a kertgondozás minden részletét eszerint látjuk el. Személyre szabott szolgáltatást és kedvező árakat nyújtunk, a kerti munkákat szaktudással, megfelelő eszközökkel teljesítjük. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.kertgondozas.net internetes oldalunkon!

Legyen elégedett az év egészében zöld területe állapotával! Ha nincs elég ideje a kerti munkák ellátására, bízzon meg szakembereket a teendőkkel, forduljon hozzánk kertgondozás ügyében, és tudja jó kezekben ingatlana környezetének ápolását! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-599-9317-es telefonszámunkon vagy az info@kertgondozas.net e-mail címünkön!