Készüljön fel az őszi rendezvényekre logózott reklámajándékokkal!

stepkft.hu_.jpg

Szeretne minél több rendezvényen részt venni ősszel? Hatékony és kiváló minőségű reklámajándékokra van szüksége? Tamponnyomással kiválóan megoldható az összes apró kellék logózása, feliratozása. Bármilyen anyagból készült eszközök elláthatók a kívánt ábrával, vagy szöveggel, ha profikra bízza a tamponnyomást, munkatársai felszereltsége szempontjából pedig elengedhetetlenek az egyedi pólók, amelyeket szitanyomással dekoráltathat.

A marketingeszközök kiemelkedő szerepet töltenek be cégünk életében. A különféle reklámajándékok és egyéb kellékek nagy segítségünkre vannak a népszerűsítésben. Tollak feliratozását, pendrive logózását, az egyedi pólók kivitelezését és más eszközök nyomtatását követően lehetőségünk van ezeket az események látogatói, ügyfeleink, kollégáink és érdeklődőink részére átnyújtani. Minden anyag speciális nyomtatási módszert igényel, ezért fontos, hogy a tamponnyomást, a szitanyomást és az egyéb technikákat is a megfelelő eszközökön alkalmazzuk.

Korszerű és megbízható technikák igénybevételével vállaljuk a reklámajándékok elkészítését a Step Kft.-nél. Többféle módszert alkalmazunk, így bármekkora és bármilyen anyagú terméket el tudunk látni a kívánt ábrával. Tamponnyomással végezzük az apró tárgyak nyomtatását, mint például a toll feliratozást, szitanyomással pedig feliratozhatóak az egyedi pólók és más textilek. Színvonalas szolgáltatást nyújtunk, és egyéni igényei szerint látjuk el a teendőket. Ismerkedjen meg közelebbről vállalkozásunkkal, és tudjon meg többet a különféle nyomtatási technológiákról a www.stepkft.hu internetes oldalunkon!

Népszerűsítse cégét hatékonyan, kiváló minőségű, feliratozott reklámajándékokkal! Lássa el különféle eszközeit logóval, vagy szöveggel, a tamponnyomás segítségével! Bízza ránk a professzionális szitanyomással készült egyedi pólók kivitelezését is! Igényelje szolgáltatásainkat, és forduljon hozzánk kérdéseivel a 06-94-345-234-es telefonszámunkon! Amennyiben szeretne üzenetet küldeni, várjuk az info@stepkft.hu e-mail címünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top