Biztosítsa a látványos megjelenést és a praktikus tárolást egyedi polcrendszerekkel!

tiszaferr.hu_.18.09.jpg

Új üzletet nyit vagy szeretné meglévő helyiségét átalakítani? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy egyre több vásárlót tudjon fogadni? Meghatározó szerepe van az üzletberendezésnek, hiszen ez kelti az első benyomást az érdeklődőkben. Az átlátható, praktikus és látványos elhelyezéssel felkeltheti az üzletébe érkezők figyelmét és könnyíthet feladatainak elvégzésén is. Egyedi polcrendszerekkel egyszerűen megoldhatja a termékek elhelyezését.

A legtöbben nem is gondolnánk, milyen sok múlik azon, hogyan rendezzük be üzlethelyiségünket. Az áruk könnyű átláthatósága, a színek és terméktípusok csoportosítása rendkívül sokat számít. Éppen ezért kell az üzletberendezés során megfelelő eszközöket alkalmaznunk. Az egyedi polcrendszerek lehetővé teszik, hogy megfelelő módon tároljunk. A fal mentén, a sarkokban és az üzlet más részein is felállíthatjuk a polcrendszereket. Egymástól eltérő kialakításuk lehetővé teszi, hogy eredményesek legyünk bármekkora alapterületen.

A Tiszaferr Üzletberendezés & Display munkatársaiként színvonalas szolgáltatást nyújtunk az üzletberendezés terén. Tervei megvalósítása céljából és ötletek kérése esetén egyaránt a legjobb helyen jár. Kiváló minőségű, egyedi polcrendszereket kínálunk kedvező áron, sőt, a polcrendszereken kívül más kellékeket is beszerezhet nálunk: állványok, ülőkék, vállfák széles kínálata áll rendelkezésére. Tájékozódást segítő és figyelemfelkeltésre szolgáló termékeket is biztosítunk. Könnyedén oldhatja meg a dekoratív üzletberendezést, ha igénybe veszi segítségünket. Bővebb információért látogasson el a www.tiszaferr.hu internetes oldalunkra!

Fordítson elegendő figyelmet az üzletberendezésre, hiszen ezáltal fogadhat még több érdeklődőt! Gondoskodjon az átlátható tárolásról egyedi eszközök használatával! Igényelje tőlünk a helyiség adottságainak és az áruk mennyiségének megfelelő polcrendszereket! Megrendeléssel kapcsolatban és felmerülő kérdései esetén hívjon minket a 06-20/325-5735-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk a butor.tiszaferr@gmail.com e-mail címünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top