Közeleg kedves ismerőse születésnapja, de nem tud vele lenni? Netán szeretne távolabb élő rokonának vagy ügyfelének, munkatársának kedveskedni? Születésnapi virágcsokorral nagy meglepetést okozhat bármikor és bárhol. Egyéni elképzelése szerint választhatja ki a legmegfelelőbb születésnapi virágcsokrot, akár egyéb ajándékkal együtt. Lehetősége van a virágküldésre országosan, így könnyedén megoldhatja feladatát.

A születésnap mindegyikünk számára kiemelkedő alkalom. Ezen a napon igyekszünk együtt lenni az ünnepelttel, és különféle meglepetésekkel kedveskedni. Sajnos előfordulhat, hogy nem tudjuk ezt megtenni, hiszen távol tartózkodunk, vagy csak később találkozunk más okok miatt. Bárkinek szeretnénk ajándékot átnyújtani, megtehetjük ilyen esetben is. Nagyszerű ötlet születésnapi virágcsokrot küldeni, amire lehetőségünk van bármikor. A virágküldés országosan elérhető szolgáltatás, így bárhova továbbíthatjuk az általunk ideálisnak vélt születésnapi virágcsokrot.

Gyönyörű születésnapi virágcsokrok közül válogathat, ha ellátogat cégünk, az Escada virágküldő szolgálat weboldalára. Különböző fajtájú és színű virágokból összeállított csokrok hosszú sorából választhatja ki a tökéleteset. Virágkosárba helyezett születésnapi virágcsokrok, valamint cserepes növények is rendelkezésére állnak. Önnek csupán annyi a feladata, hogy jelezze felénk, melyik születésnapi virágcsokrot szeretné az ünnepelthez eljuttatni, felkészülten gondoskodunk a kézbesítésről. Más alkalmakra is rendelhet ötletes ajándékokat, nézzen körül nálunk bátran! Tekintse meg kínálatunkat, és látogasson el akár rendszeresen a www.escadaviragkuldes.hu honlapunkra!

Okozzon meglepetést születésnapi virágcsokorral, a virágküldésre országosan nyújtunk lehetőséget! Válassza ki a tökéletes virágcsokrot, és csaljon mosolyt az ünnepelt arcára! Jelezze felénk igényét, és forduljon hozzánk kérdéseivel a 06-30-933-9570-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!