Különféle figurák készítésével foglalkozik, és szüksége van játék szemekre, orrokra? Netán készül az ünnepekre, és igyekszik minél több egyedi kelléket gyártani? Rövidáru boltban, Budapesten rengeteg hasznos eszközhöz hozzájuthat, amelyeket megrendelhet akár online is. Lehetősége van a játék szemeket, orrokat különleges igényei szerint beszerezni.

A modern technika lehetővé teszi, hogy megvalósíthassuk egyéni ötleteinket. Könnyedén és bármikor nekikezdhetünk kreatívalkotásainknak, ha rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök. Nem is gondolnánk, hogy milyen sok területen válhatnak hasznunkra a gombok, és ehhez hasonló rövidáruk. A plüss állatok, horgolt és kötött játékok, játék mackók, babák, bábok készítése alkalmával nélkülözhetetlenek a játék szemek, orrok. Dekoratív darabokat hozhatunk létre kicsi és nagy változatban egyaránt. Fantáziánkra van bízva, hogy pontosan milyen játék szemeket, orrokat, és egyéb eszközöket használunk fel.

Különféle játék szemek, orrok és egyéb kellékek hatalmas választékával állunk rendelkezésére a VÉDÉPÉ Kft. Gombudvar webáruházában. A játék szemeket, orrokat saját magunk gyártjuk. Varrható és biztonsági csappal ellátott kivitelben készülnek. Szívesen hallgatjuk meg kívánságait, és biztosítjuk ezek szerint a megfelelő mennyiségű és típusú játék szemeket, orrokat. Igyekszünk eleget tenni a különböző kéréseknek. Számos képet találhat honlapunkon, amelyek alapján akár ötleteket is meríthet. Rövidáru boltunkban, Budapesten más rövidárukat is forgalmazunk, ezért érdemes nálunk körülnézni. Látogasson el a www.gombudvar.hu internetes oldalunkra!

Készítsen egyedi játékokat, és okozzon örömet az ajándékozások alkalmával! Kínáljon vásárlóinak különleges figurákat és egyéb kellékeket! Használjon fel elképzeléseinek megfelelő, az adott tárgyakra illő játék szemeket, orrokat! Jelezze felénk igényét, és oldja meg feladatait könnyedén! Megrendelésével, kérdéseivel és észrevételeivel keressen bennünket a 06-1-318-3326-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a gombudvar@vedepe.hu e-mail címünkre!