Fontosnak tartja, hogy a lányok és fiúk ugyanolyan esélyt kapjanak a fejlődésre a különböző területeken? Szeretne a kicsiknek olyan játékkal kedveskedni, amely használata során minden gyermek jól érezheti magát? A kódolás, a programozás kiemelt szerepet tölthet be már egészen kicsi korban, hiszen nagy segítséget nyújt a logikus gondolkodásmód fejlesztésében. A Scottie Go! társasjáték lehetővé teszi, hogy a kislányok és kisfiúk egyaránt betekintést nyerjenek a kódolás világába, és kreatívan fejlesszék tudásukat.

Minden egyes napunk logikusan felépített tevékenységekből áll. A problémamegoldó gondolkodásnak kiemelt szerepe van életünkben, hiszen ezáltal tudjuk a feladatok nem rutinszerű megoldását elérni. A gyerekek gondolkodása erősen kapcsolódik a cselekvéshez, a gyakorlatban képesek a nehézségek leküzdésére. Éppen ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk logikus gondolkodásuk fejlesztésére. Ebben támogatnak a programozással kapcsolatos játékok, amelyek kedvelt időtöltést jelenthetnek a lányok és fiúk számára egyaránt. Ha a kisfiúk mellett a kislányok is érdeklődést mutatnak a programozás területe iránt, lehetőséget kell adnunk a tanulásra, ezáltal pedig a sikerek elérésére.

Játékos formában ismertetheti meg kislányokkal és kisfiúkkal a kódolás alapfogalmait, ha beszerzi Scottie Go! kiadványunkat. A Raabe Klett Kft. munkatársaiként lehetőséget nyújtunk arra, hogy egyszerűen és szórakoztatóan vezesse be a kicsiket a programozás világába. Úgy gondoljuk, hogy a programozás nem csak fiúknak való. A Scottie Go! társasjáték lehetővé teszi, hogy kislányok és kisfiúk egyaránt betekintést nyerjenek a kódolásba, és folyamatosan fejlesszék logikus gondolkodásmódjukat. Tudjon meg többet készségfejlesztő ajánlatainkról a www.klett.hu internetes oldalunkon!

Sarkallja a gyerekeket együttműködésre, és fejlessze logikus gondolkodásmódjukat egyedülálló kellékekkel! Szórakoztassa és tanítsa egyszerre a kicsiket Scottie Go! társasjáték segítségével! Rendelje meg tőlünk ezt a nagyszerű eszközt, és tegye fel kérdéseit bátran, keressen bennünket elérhetőségeinken, a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a klett@klett.hu e-mail címünkre!