Szeretne növényeiről a leghidegebb és a legmelegebb hónapokban is megfelelően gondoskodni? Esztétikusabb megjelenést kölcsönözne kertjének? Talajtakarással nagyszerűen láthatja el ezt a feladatot, és megőrizheti a talajban lévő nedvességet a virágoknak. A fenyőkéreg kiválóan alkalmas talajtakarásra, és könnyedén beszerezhető.

A virágok, a bokrok és a fák ültetése, majd gondozása lehetővé teszi, hogy csodaszép környezetben éljünk, azonban ahhoz, hogy egész évben kitartsanak, és ne nélkülözzenek se vizet, se tápanyagot, nélkülözhetetlen a védelmük. Talajtakarással hatékonyan védhetjük növényeink gyökereit a fagytól, nyáron pedig biztosíthatjuk a föld megfelelő nedvességtartalmát. Nagyon fontos, hogy körültekintően végezzük a talajtakarást. Vékonyabb fenyőkéreg réteg elhelyezése szükséges azokra a területekre, ahol hajtásokra számítunk. A mulccsal borított virágágyást nem kell az időjárási viszontagságoktól féltenünk. Ha kerti utak kialakítását tervezzük, szintén kiváló ötlet a fenyőkéreg felhasználása.

Kertje bármely részét szeretné szebbé tenni, nagyszerű megoldásra juthat a nálunk kapható fenyőkéreggel. Fenyőkéreg gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cégünk megbízható segítséget nyújt a talajtakarás terén. Annak megfelelően biztosítjuk a fenyőkéreg csomagot, hogy tujasor, növénysziget, cserjék, fák, autóbeálló, cserepes- vagy haszonnövények, esetleg más védelméhez keres megoldást. Igyekszünk a munkáját a lehető legszínvonalasabb módon támogatni. Részletesen informáljuk a fenyőkéreg fajtáiról, jellemzőiről, felhasználásukról, valamint méretosztályozás szerint csoportosítjuk őket. Nehézségek nélkül valósíthatja meg terveit, és éveken át elégedett lehet környezetével, ha igénybe veszi a segítségünket. Jusson bővebb információhoz a talajtakarással kapcsolatban, és tájékozódjon a mulcs előnyeiről a www.fenyokereg.hu internetes oldalunkon!

Küszöbölje ki a talaj hőmérsékletének szélsőséges ingadozását! Óvja növényeit, és biztosítsa számukra a megfelelő körülményeket talajtakarással! Használjon fel megfelelő típusú és mennyiségű mulcsot! Megrendelés ügyében, illetve felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-20-929-1404-es telefonszámunkon!