Szeretné erőátviteli berendezését gondtalanul működtetni? Igyekszik olyan anyagokat használni, amelyek lehetővé teszik a rendeltetésszerű működést hosszú időn keresztül? A hajtóműolajok kiemelt szerepet játszanak a problémamentes üzemeltetésben. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő típusú és kiváló minőségű hajtóműolaj kerüljön felhasználásra.

A kenőolaj nagyon fontos szerepet játszik a különböző gépek, berendezések, járművek működtetésében. A mechanikai erőátviteli rendszerek, a fogaskerekes sebességváltók, a differenciálművek esetében nélkülözhetetlen anyag a hajtóműolaj. Feladata a könnyű váltás biztosítása, és tartósnak, kompatibilisnek kell lennie a váltóban felhasznált anyagokkal. Viszkozitásáról tudunk kell, hogy a motorolajokéval ellentétben nem variálható szabadon. Befolyásolja a váltás nehézségét, így kellemetlenségeket tapasztalhatnánk. A hajtóműolaj adalékai javítják a kenési tulajdonságokat, módosítják a súrlódást, a viszkozitást, valamint kopás-, korrózió-, oxidáció-, habzásgátlók. A gyári összehangolt adalékok hatását nem célszerű az utólagos adalékkal rontani.

Piacvezető márkák széles kínálata áll rendelkezésére, amelyek között megtalálhatja a legmegfelelőbb hajtóműolajat is! Olajbörze webáruházunkban rengeteg kiváló minőségű terméket találhat egy helyen, kategóriákra bontva jelenítettük meg a hajtóműolajokat is, így könnyendén tájékozódhat közöttük. Igyekszünk minél több információval szolgálni annak érdekében, hogy megfelelően tudjon választani. Elégedett lehet a teljesítménnyel, és megbízható hajtóműolajat használhat, ha tőlünk rendeli meg a hiányzó terméket. Olvasson számos érdekességet, és tájékozódjon kínálatunkról a www.olajborze.hu internetes oldalunkon!

Tegye lehetővé a kellemetlenségek nélküli üzemeltetést, gondoskodjon a megfelelő hajtóműolajról! Bármilyen rendszer üzemeltetéséért felelős, szerezze be nálunk az ideális terméket! Megrendelés ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen fel bennünket a 06-30-264-1907-es telefonszámunkon vagy az info@goldenlube.hu e-mail címünkön!