A beton alapvetően nem egy szép burkolatot adó anyag. Sokan kedvelik a természetes anyagokból készült térburkolatot, de az az igazság, hogy ezek jóval drágábbak is. Persze nem kell lemondani az esztétikus burkolatról akkor sem, ha nem szeretne valaki sok pénzt költeni rá. A sima beton és a természetes burkolatok között félúton van egy ideális megoldás, ez pedig nem más, mint a beton térkő.

A beton térkő megfizethető áron kapható, sokoldalú, dekoratív, és számtalan formában készül. Ami fontos, hogy itt is törekedni kell arra, hogy ne adjuk alább egy bizonyos szintnél, és ragaszkodjunk a minőségi termékhez! Természetesen a beton térkövek világában is eklektikus a kínálat, de ez nem pozitívum, ha a minőség szempontjából nézzük. Olyat kell választani, ami színvonalas termék, máskülönben csak fakó, élettelen színeket és hamar tönkremenő térköveket kapunk. Az ilyen se nem szép, se nem tartós, besüllyed, töredezik, elmozdul, a közlekedés rajta pedig zajos és balesetveszélyes.

Az igényesen kivitelezett beton térkövek tulajdonságai között megtalálható a kiemelkedő kopásállóság, nagy a teherbírásuk, hosszú időn keresztül képesek az időjárás sokféle megnyilvánulásának ellenállni, de a mechanikai hatásokra is jól reagálnak. A közlekedés rajtuk biztonságos, nem csúsznak, a hőmérsékletingadozás sem változtat az eredeti tulajdonságaikon. Ha mégis valamilyen sérülés éri a beton térkő burkolatot, akkor sem kell mindet felszedni, elég csak a problémás részeket kicserélni. Könnyen tisztítható, remekül mutat növények szomszédságában, és megadja a kertnek azt a rendezettséget, amire büszke lehet a tulajdonos.

A www.vianostra.hu weboldalon a Szabó Térkő Bt. termékeiről olvashat, megismerheti azokat részletesebben is. A beton térkő egy olyan páratlan választás, ami hosszú távon kifizetődik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a weboldalon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon termékeinkről! Keressen minket a +36-30-218-5530-as telefonszámon és az info@vianostra.hu e-mail címen!