Éljen boldogabban és egészségesebben Dr. Jeffrey Young által kidolgozott Sématerápia segítségével!

pszicho-menta.hu_2.19apr.jpg

Gyakran érzi magát kimerültnek? Igyekszik mindent megtenni azért, hogy megfeleljen, és hajszolja a külső elismerést? Szeretne nyugodtabban, egészségesebben élni? A mércék és a kritikusság csökkentésével kiváló eredményt érhet el. Pszichoterápia segítségével kiegyensúlyozott élete lehet, és maga mögött hagyhatja a kellemetlenségeket. Ebben segíti a Dr. Jeffrey Young által kidolgozott Sématerápia, amivel érdemes minél hamarabb megismerkednie.

Bárki életéről van szó, a ki nem elégített érzelmi alapszükségletek komoly problémákhoz vezethetnek. Ha gyermekkorában túl sok negatív tapasztalata volt, kognitív és érzelmi mintázatokkal bíró programok alakulhattak ki, amelyek befolyásolják a jelent és a jövőt is. A hasonló hibák ismétlődése olyan kapcsolatokhoz és élethelyezetekhez vezethet, amelyek még inkább a negatív irányba viszik. A sémák a lelki rendszer legmélyén találhatók, és nagymértékben ellenállnak a változtatásnak. Ez gondot okoz a környezethez való alkalmazkodásban, és rendkívül nehéz lehet a különböző problémák megoldása.

A Dr. Jeffrey Young által kidolgozott Sématerápia segítséget nyújt abban, hogy begyógyítsa a sebeket. 18 sémát azonosított be, és ezek mérésére készített el egy kérdőívet. Ha szeretne a jelenlegi helyzetén változtatni, nyitottan és rugalmasan kell hozzáállnia a pszichoterápián feltett kérdésekhez. Minden ember más sémaprofillal rendelkezik, hiszen különböző gondok merültek fel a múltban.

Kiderítheti, hogy az Ön életét milyen programok irányítják, ha jelentkezik a Dr. Jeffrey Young által kidolgozott Sématerápia kezelésre. A Pszicho-Menta Humán Szolgáltató Bt. képviselőiként megbízható, hatékony megoldást nyújtunk ahhoz, hogy megszabaduljon a negatív hatásoktól. Sikeresen megélheti azt, amit elért, maga mögött hagyhatja a megfelelési kényszert. Bővebb információért látogasson el a pszichoterápiákról szóló www.pszicho-menta.hu weboldalunkra!

Fogadja el, ha valami nem tökéletes, attól még lehet értékes! Élje meg a teljesítményt és az örömet, szabaduljon meg a stresszes mindennapoktól! Ismerkedjen meg a Dr. Jeffrey Young által kidolgozott Sématerápiával, és alkalmazza Ön is a hatékony módszereket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-291-7318-as telefonszámunkon vagy írjon e-mailt a ttsolyom@gmail.com címünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top