Állítsa helyre kedvenc sporteszközét a kajak javításával!

kajakshop.hu_.19apr.jpg

Alig várja, hogy újra kajakozhasson? Mielőtt a vízre helyezi a kajakot, fontos, hogy ellenőrizze az állapotát. Ha sérült, akkor nem maradhat el a kajak javítása. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, hiszen a korszerű, speciális anyagoknak és eszközöknek köszönhetően a legtöbb hiba helyrehozható.

A rendszeres testmozgás rendkívül fontos, főként a mai, számítógép és televízió uralta világban. Érdemes minél több időt a szabadban tölteni és a különféle sportágakat kipróbálni. A következő hónapok kiválóan alkalmasak arra, hogy a vízi sportok által nyújtott élményeket szerezzen. A kajakozás az egyik legizgalmasabb nyári, szabadidős tevékenység, népszerű a felnőttek és a gyerekek körében is. Ha már van saját felszerelése, nincs más hátra, mint az állapotát ellenőrizni, és irány a víz.

Mit tegyen, ha hosszú évek óta használja a kajakot, és nem szeretne újat beszerezni? A kajak javításával korrigálhatók a hibák, de sor kerülhet akár a felújítására is. Helyreállítással költséghatékonyabb megoldásra juthat, mint egy teljesen új termék megvásárlásával. Fontos, hogy precíz ellenőrzést követően, hozzáértő szakemberek segítségével történjen a kajak javítása.

Kényelmesen és biztonságosan evezhet, ha igénybe veszi cégünk, az Adwa Kereskedelmi és Tudományos Kft. szolgáltatását. Megtarthatja öreg sporteszközét, ha ránk bízza a kajak javítását. Megszüntetjük a repedéseket, felszereljük a kajakot kormánnyal, átalakítjuk a lábtartót, szigeteljük a túrakajakok vízzáró falát, felszereljük a fenékpárnát, megigazítjuk a háttámlát. A kajak javításán kívül foglalkozunk értékesítéssel is. Bővebb információért látogasson el a www.kajakhop.hu internetes oldalunkra!

Sportoljon önfeledten, biztonságos körülmények között! Ellenőrizze rendszeresen a sporteszköz állapotát, és ha gond van, hozassa rendbe rövid idő alatt! Keressen fel bennünket, ha a kajak javítására van szükség, vagy szeretne új kajakot vásárolni! Elérhetőek vagyunk a 06-20-942-3290-es telefonszámon, és az info@kajakshop.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top