Változtasson alakján hatékony TRX edzéssel!

ke-ki.hu_.19maj.jpg

Nincs megelégedve az alakjával? Szeretne fogyni, és az izmait erősíteni? Nem használtak sokat az eddigi módszerek? Vegyen részt TRX edzésen! Ez a mozgásforma hatékonyan segít abban, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól, erősebb legyen, és jobban érezze magát a bőrében.

Sokan vitatkoznak azon, melyik a legjobb edzésmódszer. Eltérnek egymástól a vélemények, hiszen mindenki mást kedvel, azonban fontos, hogy minél többet és keményebben tegyen azért, hogy változtasson a jelenlegi helyzeten. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a rezisztenciaedzés egyik formája, a TRX. A Total Resistance eXercises lényege, hogy saját testsúlyát használja ellenállásként. Számos előnye van a TRX mozgásformának, mint például:

  • Ízületi panaszok és korábbi sérülések esetén is végezhető.
  • Az egész testet megmozgathatja.
  • Rövid idő alatt égethet el sok kalóriát.
  • Felpörgetheti az anyagcserét.
  • Javíthat a testtartásán.

Akár az erősödés, akár a fogyás vagy az alakformálás a célja, TRX edzéssel kiváló eredményt érhet el! Nem érdemes tovább várni, ha szeretne a jelenlegi állapotán változtatni, a gumikötelek segítenek a kiváló eredmények gyors elérésében!

Kellemes környezetben mozoghat, és rövid idő alatt tapasztalhat látványos változásokat, ha részt vesz Ke-Ki Speedfitness Stúdiónk óráin. Saját testsúlyos mozgásra alapuló TRX edzéseket tartunk, amelyek során erősítheti az izmait, fogyhat és javulhat a testtartása is. Egyéb szolgáltatásokkal is várjuk, amelyek szintén hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Bővebb információért látogasson el a www.ke-ki.hu internetes oldalunkra, és fedezze fel a stúdiónk által kínált lehetőségeket!

Találja meg az Ön számára legkedvezőbb mozgásformát! Próbálja ki a TRX edzést, amivel csökkentheti a testsúlyát, és fejlesztheti az izmait! Jelentkezzen hozzánk, és változtasson az alakján könnyedén! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-656-1782-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kekitestszepito@gmail.com e-mail címünkre, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Top