Még nem tudod, hogy fogod kifizetni a félév során felmerülő nagy összegeket? Szeretnél utazni, nyelvet tanulni, vagy egyéb terveidet megvalósítani, de nincs rá elég pénzed? Tanulás mellett lehetőséged van munkát vállalni, ráadásul a saját időbeosztásodnak megfelelően. Megbízható iskolaszövetkezetnél Budapesten többféle ajánlat közül válogathatsz, amelyekkel megteremtheted a megfelelő anyagi hátteret.

A tanulmányok finanszírozása, az utazási és a lakhatási költségek jelentős mértékben megterhelnek minden családot. Sajnos előfordul, hogy a tanulónak egyedül kell megteremteni a szükséges összeget. Te is ilyen helyzetben vagy? Netán szeretnél sportolni, nyelvet tanulni, utazni, vagy egyéb céljaid vannak? Egy megbízható, sikeresen működő iskolaszövetkezet Budapesten sokat segíthet neked. Nagyszerű munkák közül vállalhatsz, és Te döntöd el, hogy pontosan melyik napokon, mikor dolgozol. A különböző jellegű tevékenységek között biztos, hogy megtalálod a kedvedre valót. Csupán néhány adatra van szükség, amikor ellátogatsz az iskolaszövetkezethez Budapesten, és máris indulhatsz a megadott helyszínre dolgozni.

Csapatunk készséggel áll rendelkezésedre a Pinkdiák Iskolaszövetkezetnél Budapesten! Rengeteg munkalehetőséget kínálunk, amelyek közül egyéni igényeid, és saját időbeosztásod szerint választhatod ki a számodra megfelelő feladatokat. Jobbnál-jobb cégekkel működünk együtt, akik megbízhatóak, és időben, a megbeszéltek alapján fizetnek. Fizikai és szellemi munkákat egyaránt vállalhatsz, érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a hirdetéseket. Tájékozódj már most a www.pinkdiak.hu weboldalon, és jelentkezz minél hamarabb iskolaszövetkezetünkhöz Budapesten!

Teljesíts kiválóan az oktatási intézményben, és közben valósítsd meg az álmaidat is! Ne mondj le egy-egy utazásról, vagy egyéb lehetőségről, mert nem áll rendelkezésre a megfelelő anyagi háttér! Keresd meg a szükséges összeget egyszerűen, az órák mellett! Fordulj bizalommal iskolaszövetkezetünkhöz Budapesten, hiszen mi azért vagyunk, hogy támogassunk! Keress minket a 06-70-239-0554-es telefonszámunkon, vagy írj nekünk a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címünkre!