Szeretne a háza előtt is zöld területet? Szívesen nézne a kerítés helyett egy szép, zöld sövényt? Gyönyörű környezetet alakíthat ki, és a kerítés helyett csodaszép zöldellő növénysort láthat nap, mint nap, ha leylandi ciprust ültet.

A növények jelenléte szebbé teszi mindenki életét. Szerencsés helyzetben van, ha családi házban lakik, akkor is, ha esetleg a város valamelyik forgalmas részén épült az ingatlana. Biztos, hogy Ön is nagyobb kedvvel tartózkodik az udvarán, ha nem a szomszéd házfalat, a régi kerítést, vagy a forgalmas utat kell néznie. Ilyen esetekben válhat nagy előnyére, ha leylandi ciprust nevel.

A leylandi ciprus kiválóan alkalmas külső terek elválasztására, sövénysor létesítésére, de különállóan egy-egy bokorként is díszítheti vele a kertjét. Rengeteg pozitív tulajdonság sorolható fel, amelyek mind a leylandi ciprus mellett szólnak, többek között:

  • Természetes hátteret ad a kerti virágok pompájához
  • Gyorsan növekedik, hamar ad teljes zárást
  • Sokféle talajon könnyen megél
  • Növényvédelmi teendők ellátására nincs szüksége
  • Kiválóan ellenáll a kártevőkkel szemben
  • Az egyik legnépszerűbb örökzöld hazai növény

Ha zavarja az utcafronton lévő házban a közlekedés okozta zaj és por, ebben az esetben is nagyon jó döntés, ha leylandi ciprusból kialakított bokorsort telepít az ingatlan környezetében. A zavartalan, kellemes időtöltés érdekében bizonyára Ön is szeretné elválasztani a kinti területét a szomszédétól. A kerítés mechanikus megoldás, míg ha leylandi ciprusból ültetett sövényt nevel, akkor teljesen zárt udvart, kertet alakíthat ki a család számára. Mivel örökzöld növényről van szó, ezt a funkcióját egész évben ellátja. Kevés gondozással varázsolhat szép környezetet, ami örömet nyújt mindenki számára.

Vásároljon leylandi ciprust, és tegye szebbé otthonát! Cégünk, a Tahi Faiskola Kft. kedvező áron nyújtja az egészséges növényeket, többek között a leylandi ciprust is. Tekintse meg a katalógusunkat, és olvasson részletesen tevékenységünkről a www.tahi.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-26-387-157-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!