Szeretne felvételt nyerni az Ön által kiválasztott munkaadóhoz? Igyekszik mindent megtenni azért, hogy megfeleljen a kritériumoknak? Nagyon fontos szerepe van az önéletrajzhoz csatolt fotónak, hiszen a vizuális ingerek erősen hatnak, és egy előnyös képpel pozitív benyomást kelthet. A legjobb, ha CV fotózáson vesz részt, ahol minden szempontot figyelembe vesznek, és kiváló minőségű képeket készítenek Önről.

Rengeteg álláskereső adja be az önéletrajzát egy-egy álláshirdetésre. Éppen ezért a jelöltek közül igyekeznek minél gyorsabban válogatni, kik azok, akikkel szívesen találkoznának személyesen is az adott cégnél. Minden pozíciónál és vállalatnál más-más tényezőkre fordítanak nagyobb figyelmet, azonban a CV fotó minden esetben sokat számít. A CV fotónak kiemelt szerepe van az önéletrajzban. Egyáltalán nem mindegy, milyen képpel mutatkozik be, hiszen ezen múlhat, hogy szeretnének-e Önnel személyes beszélgetést tartani. A látottak alapján vonnak le következtetéseket, így érdemes a hajviseletre, az öltözetre, az arckifejezésre ügyelni, hiszen sokat elmond. A fotós legfőbb feladata az arányok kihangsúlyozása, ezért lényeges, hogy alaposan átgondolja, hol és kire bízza a CV fotózást.

Korszerű, magas minőségű eszközökkel felszerelt D1 Fotóstúdiónkban szeretettel várjuk CV fotózásra. Felkészülten, nagy tapasztalattal készítjük el a CV fotókat Önről, amelyek segítségével könnyebben elérheti a célját a munkakeresés során. Nagy figyelmet fordítunk az előnyös beállításra, igyekszünk mindent megtenni a professzionális hatás érdekében, ugyanakkor ügyelünk a természetességre is. Profikra bízhatja a CV fotózást, ha bennünket választ. Tájékozódjon bővebben tevékenységünkről a www.d1.hu weboldalon!

Növelje az esélyeit kiváló minőségű, előnyös CV fotóval! Vegye igénybe színvonalas szolgáltatásunkat, és keltsen pozitív benyomást az önéletrajza, illetve a pályázata benyújtásakor! Egyeztessen velünk időpontot a CV fotózásra, hogy minél előbb a kezében tudja a képeket! Hívjon minket a 06-20-313-1111-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a d1@d1.hu e-mail címünkre!