Fürdőszoba kialakítását tervezi, vagy sok ember által használható mosdót rendez be? Fontos, hogy a berendezések alapanyagát a lehető legkörültekintőbben válassza ki, mivel számtalan szempontnak kell megfelelni. Annak érdekében, hogy mindenki örömmel használja a helyiséget, és elégedett legyen, Önnek pedig hosszú időn keresztül ne adódjon problémája, érdemes a Corian mosdópult mellett dönteni.

A legtöbb fürdőszobára jellemző, hogy csak minimális mértékben lehet szellőztetni. Ez kellemetlenségeket okozhat, mivel hamar penészesedhet a fal, és más kórokozók is megtelepedhetnek a helyiségben. Ennek következtében az itt elhelyezett berendezési elemek sem maradnak hosszú időn keresztül jó állapotúak. A fa anyaga nedvszívó, a ragasztott részek gyorsan leválhatnak, deformálódhatnak. A műanyag kevésbé elegáns megjelenésű, és nem minden esetben tisztítható megfelelően. Ha igazán jó megoldásra szeretne jutni, válassza az akril alapanyagot!

A vízálló, víztaszító, sérülés esetén könnyen javítható akrilból készült Corian mosdópultok minden igénynek eleget tesznek. Bármilyen célra épített ingatlanban jól megállják a helyüket. Otthonában, közintézményben, fürdőben és szállodában is megéri Corian mosdópultot beépíteni. A Corian mosdópulttal szebbé teheti a környezetét, és nem okozhat csalódást a vendégeinek sem. Pozitív tulajdonságai közé sorolhatók még, hogy strapabíró, ellenálló, pórusmentes felület, többféle forma, széles színskála, kiváló ár-érték arány és egyszerű tisztíthatóság jellemzi. A Corian mosdópultok garantálják a legnagyobb higiéniai biztonságot.

Időtálló, strapabíró Corian termékek széles kínálatával várja a Solymosi Team! Célunk, hogy olyan környezetet tudjon kialakítani, amire mindig vágyott. Kiváló ellenálló képességű, esztétikus, többféle színben rendelhető Corian mosdópultokat nyújtunk, amelyekkel eleget tehet az igényeknek. Informálódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.solymositeam.hu internetes oldalon!

Teremtse meg a nyugalom szigetét egyszeri ráfordítással, biztosítson igényes környezetet a tisztálkodásra! Használja Ön is előszeretettel a Corian mosdópultokat, rendelje meg tőlünk a megfelelő termékeket! Keressen bennünket a 06-30-914-5747-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a solymi@t-online.hu e-mail címünkre!