Gyümölcsös létrehozását, vagy parkosítást tervez? Szeretne szép, egészséges növényekhez hozzájutni, amelyekkel gyönyörű környezetet varázsolhat? Faiskolában megtalálhatja a célnak megfelelő fákat, cserjéket, és hasznos tanácsokat kaphat a gondos ápolásukhoz.

A fák a természet olyan élőlényei, melyekre az embernek is nagy szüksége van. Tisztítják a levegőt, biztosítják az éltető oxigént, és feldolgozzák a szén-dioxidot. A természeti környezet jelenléte kulcsfontosságú a lelki és a testi egészség szempontjából is. Az emberiség érdeke, hogy minél több erdő maradjon életben a Földön, az idős fák pedig újak ültetésével legyenek pótolva.

Faiskola növényeivel lehetőség nyílik arra, hogy gyümölcsösöket telepítsen, vagy zöldövezeteket hozzon létre. A szakemberek által ültetett, szaporított és nemesített fajták mind megtalálhatók a faiskolában. A szakemberek igényes munkát végeznek, és jó minőségű, erősen fejlett, szép fajtákat kínálnak Önnek. Szakmai tudásukkal segítenek, és tanácsokkal látják el. Egy dísznövény, vagy egy hasznos termést hozó fa kinevelése sok munkát kíván, és nem egyszerű feladat. Ezt Önnek nem kell megtennie, egyszerűen választhat a faiskola termékei közül.

Ha családi házban lakik, és kerttel rendelkezik, vagy más földterületére szeretne ültetni gyümölcsfákat, ezt megteheti a faiskolából beszerezhető növényekkel. Mindenféle gyümölcsöt termő csemetét meg tud vásárolni, házhoz szállítást is kérhet. Biztonságos csomagolással óvják a növények épségét, és rövid idő alatt juttatják el Önnek a faiskola termékeit.

Ha szeretne parkosítani, vagy más célból telepít fákat, szintén érdemes faiskolából rendelni, ahol díszfákat, díszcserjéket, fenyőket, díszfüveket egyaránt megtalálhat. Bőséges kínálat áll rendelkezésre, így könnyen megvalósíthatja a terveit: a gyümölcstermesztést, és szebbé teheti a környezetét. Amennyiben Ön a felelős a települése parkosításáért, szintén célszerű a zöldövezetbe ültetendő növényeket faiskolából beszerezni.

Tekintse meg Tahi Faiskolánk katalógusát, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.tahi.hu internetes oldalon! Ha szeretne rendelni, vagy kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-26-387157-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@tahi.hu e-mail címünkre!