Sok időt tölt gyomtalanítással, és szeretne erre megoldást találni? Szép, rendezett környezetre vágyik, de nem tud minden feladatot rendszeresen ellátni? Gyomosodás ellen érdemes fenyőkérget felhasználni! Ezzel a természetes anyaggal megakadályozhatja a gaz kinövését, és szebbé varázsolhatja az ingatlana külterét.

Kerttulajdonosként bizonyára Ön sem kedveli a gyomokat, hiszen jelentős mértékben megnehezíthetik a mindennapjait. Annak érdekében, hogy megszabaduljon tőlük, nem szabad gyomirtót, rovarölő vegyszereket használni, ugyanis ezek nem csak a gyomosodás ellen hatnak, hanem a növényeket is elpusztítják a kertjében, amelyekre szüksége van. Létezik sokkal barátságosabb, környezetkímélő módszer a gyomosodás ellen: a fenyőkéreggel történő talajtakarás.

Ha gondosan, fenyőkéreggel borítja az érintett területeket, nem tesz kárt az élőlényekben. Fontos a megfelelő rétegrend és vastagság, mivel csak így tudja a talajt megfelelően zárni. Érdemes tanácsot kérni beszerzéskor a szakemberektől, így biztos, hogy könnyen el tudja végezni a talajtakarást. A mulcs természetes anyag, ezért lebomlik, fogy, évente pótolni kell. Megéri felhasználni, hiszen nem csak a gyomosodás ellen kiváló, hanem növeli a talaj tápanyagtartalmát, csökkenti a párolgást, meggátolja a talaj kiszáradását.

Kátai kertészetünk segít Önnek abban, hogy a lehető legszebb, rendezett kertje legyen! Tőlünk egyszerűen beszerezheti a megfelelő méretű és mennyiségű fenyőkérget, amivel sokat tehet a környezete szépítéséért, így a gyomosodás ellen is. Hasznos tanácsokat adunk, és részletesen informáljuk a fenyőkéreggel kapcsolatos tudnivalókról. Látogasson el a www.fenyokereg.hu weboldalra, ahol tájékozódhat a termékek kedvező áráról is!

Feledkezzen meg a kellemetlen kerti munkavégzésről! Tartsa rendben a környezetét egyszerűen! Használja ki a fenyőkéreg előnyeit, ami kiváló megoldást nyújt gyomosodás ellen is! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb hozzájusson a megfelelő mennyiséghez! Hívja bizalommal a 06-20-9291404-es telefonszámunkat!