Szeretne minél hamarabb saját otthonába költözni? Nem találja az ideális ingatlant, de nem akar hosszú hónapokat várni az építkezés miatt? Ha könnyűszerkezetes ház kivitelezése mellett dönt, rövid időn belül berendezheti az igényeinek teljes mértékben megfelelő családi házat!

Egyre többen döntenek úgy, hogy könnyűszerkezetes házban folytatják az életüket. A könnyűszerkezetes építési technológiának köszönhetően könnyen kivitelezhetők az energiatakarékos, esztétikus, időtálló ingatlanok. A könnyűszerkezetes ház rendkívül rövid idő alatt felállítható, így jelentős költségmegtakarítást is eredményez. Mindezek mellett amiért érdemes ezt a lehetőséget választani:

  • Környezettudatos építési mód.

  • Kiváló a hőszigetelése.

  • Az év bármely részében kivitelezhető.

  • Jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

  • Gyorsan fűthető.

  • Azonnal költözhető.

Tervezhetők a költségek, és a határidő is, így előre tudhatja, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a könnyűszerkezetes ház felépítése, és mikor rendezheti be. Nem szükséges kompromisszumot kötnie, ha nem találja az elképzeléseinek megfelelő családi házat, és megfeledkezhet a hosszú hónapokig tartó építkezésről is, ha kihasználja a könnyűszerkezetes technológia előnyeit. Lehetősége van néhány hónapon belül beköltözni az Ön számára tökéletes, komfortos házba!

Cégünk, a City Best Hause Kft. segít Önnek a tervei megvalósításában! Nagy tapasztalattal vállaljuk a könnyűszerkezetes ház kivitelezését, és hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy tökéletesen érezze magát az új otthonában. Akár szerkezetkész, akár félkész vagy kulcsrakész épületre van szüksége, érdemes hozzánk fordulni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a pályázatok kezelése, és a hitelügyintézés terén is a rendelkezésére állunk. Jusson bővebb információhoz a www.acelhaz.hu weboldalon!

Legyen időtálló, energiatakarékos, biztonságos és kényelemes ingatlana! Bízza ránk a könnyűszerkezetes ház kivitelezését! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-3167304-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a kanadaigyorshaz@gmail.com e-mail címünkre!