A tetőszigetelés javítását nem célszerű halogatni!

tetoszigeteles-javitas-minosegitetoszigeteles.jpg

Ön rendszeresen ellenőrzi az épület tetőszerkezetét? Esetleg már beázott a tető korábban, és tart attól, hogy ismét előfordul? A tetőszigetelés javítását nem szabad halogatni, hiszen jelentős kár érheti az épületet! Ha szeretné a kellemetlenségek kialakulását megelőzni, vagy már fennáll a probléma, kérje szakemberek segítségét!

A napjainkban felépített épületeknél már nagy figyelmet fordítanak a tetőszigetelésre, azonban a régi házak esetében ez gyakran elmaradt. Ilyen esetben nagy szükség van a korszerűsítésre, hiszen a befektetés később sokszorosan megtérül. A fűtött levegő mindig felfelé száll, így ha nincs biztosítva a megfelelő tetőszigetelés, nem marad az épület belterében. Sok pénzt spórolhat meg, nem kell a fűtésre sok pénzt költenie feleslegesen, ha gondoskodik a tetőszigetelésről. Emellett az időjárási viszontagságok ellen is hatékonyan védekezhet, megelőzheti a hirtelen lehulló, nagy mennyiségű csapadék, és a szél által okozott károk kialakulását. A lapostetővel rendelkező épületek esetében különösen fontos a tetőszigetelés javítása, mivel a csapadék könnyebben összegyűlik, ami beázáshoz vezethet. A hiba gyakran nem ott található, ahol a beázást tapasztalja, és nem minden esetben látható szabad szemmel, ezért fontos, hogy szakemberekre bízza a felmérést, majd a tetőszigetelés javítását. Korszerű anyagokkal, és precíz munkával megoldhatja a problémát, és elkerülheti a nagyobb mértékű anyagi kárt.

Ingyenes helyszíni felmérést követően, garanciával vállaljuk a tetőszigetelés javítását az Aqua-Szig Bt. szakembereiként. Több, mint 30 éves tapasztalattal segítünk Önnek az épület kiváló állapotának megőrzésében. Kiváló minőségű anyagokkal, korszerű eszközökkel dolgozunk, és igyekszünk a kérésének minél rövidebb időn belül eleget tenni. Lehetőséget adunk a részletfizetésre, így kedvező feltételek mellett kerülhet sor a tetőszigetelés javítására. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásunkról a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon!

Fordítson nagy figyelmet az épület állapotára, ne feledkezzen meg a rendszeres ellenőrzésről! Amennyiben még nem került sor a tetőszigetelés javítására, ne halogassa tovább! Lépjen velünk kapcsolatba, és bízza ránk a feladatok elvégzését! Hívjon bennünket a 06-20-9341490-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!

Top