Coxo Extraorális elszívógép – Teljes körű higiéniai felszereltség a fogászati rendelőben

fogtunderek.jpg

Fogászati kezelésre szeretne időpontot egyeztetni, de nem érzi magát biztonságban a jelenlegi helyzet miatt? Nem akarja a fogorvosi vizsgálatot tovább halogatni, ezért olyan rendelőt keres, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a teljes körű higiéniai felszereltségre? Érdemes olyan fogászati rendelőt választani, ahol Coxo Extraorális elszívógépet működtetnek, ugyanis ez a berendezés erőteljesen fertőtleníti a légteret.

A higiénikus környezet kialakítása és fenntartása rendkívül fontos mindenhol, hiszen ezen múlik az egészség megőrzése. Az orvosi rendelőkben főként lényeges a teljes körű higiéniai felszereltség, hiszen naponta több beteg fordul meg a zárt helyiségekben, így nagyobb a fertőzésveszély-kockázat. Ha fáj a foga, vagy más kellemetlenség miatt szükséges fogorvoshoz fordulnia, bizonyára szeretné magát biztonságban érezni. A szakemberek mindent megtesznek ennek érdekében, igyekeznek minél korszerűbb, egyszerűen használható berendezéseket és eszközöket biztosítani. Az új fejlesztésű extraorális aerosol elszívó megakadályozza az aerosol légtérbe való jutását. Ha ez a légnemű közegből, és szilárd részecskékből, vagy folyadékcseppekből álló keverék hosszú órákon keresztül jelen van a kezelőhelyiségben, fokozottan veszélyes lehet. Ez megakadályozható a Coxo Extraorális elszívógéppel, ami speciális kialakításának köszönhetően nagyon könnyen pozicionálható.

Egyeztessen időpontot bátran fogászati kezelésre, és érezze magát biztonságban a rendelőben! Ne halogassa a fogorvosi vizsgálatot, hiszen emiatt komolyabb probléma alakulhat ki! Válassza Fogtündér Fogászati Rendelőnket, ahol teljes körű higiéniai felszereltséggel, és magas színvonalú szolgáltatással várjuk! Nagyon fontos számunkra, hogy a dolgozók és a páciensek is megőrizzék az egészségüket, ezért korszerű, megbízható eszközöket használunk, amelyek lehetővé teszik a higiénikus környezet kialakítását. Mi már használjuk a Coxo Extraorális elszívógépet, ami kiválóan fertőtleníti a légteret.

Jusson hasznos tanácsokhoz, informálódjon a kezeléseinkről és az árakról a www.fogtunderek.hu weboldalon! Ha pedig szeretne időpontot kérni, vagy kérdése merül fel, hívja a 06-70-2000661-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@fogtunderek.hu e-mail címünkre!

Top