Ebben az évben tervezi először a síelést, vagy szükség van a régi sporteszközök cseréjére? Esetleg a családjával indul majd útnak, és nem rendelkezik mindenki megfelelő síléccel, illetve egyéb kellékekkel sem? Ha a sífelszerelés bérlése mellett dönt, nagy összeg kifizetése nélkül juthat hozzá kiváló minőségű felszereléshez, emellett pedig nem kell az eszközöket egész évben tárolni, és a szervizeltetésről sem kell gondoskodni.

A mozgás örömét valamennyi egészséges ember megtapasztalja. A gyermekek is azért kedvelik a mozgásos játékokat, mert élvezik a testi ügyességet, a feszültségoldó hatást. Ha ügyel arra, hogy rendszeresen mozogjon, a következőkre mindenképp számíthat: jobb közérzet, tökéletesebb testtartás, nagyobb állóképesség, határozottság, versenyképesség, és növelheti az izomerejét is. Nem csak a kellemes időben, hanem télen is lehetősége van a sportolásra, többek között síelésre. Gyönyörű környezetben, a friss levegőn fantasztikus élményben lehet része. Ha először indul útnak, vagy szükség van a korábban használt eszközök cseréjére, érdemes a sífelszerelés bérlés mellett dönteni. A sícipő, a síbot, és a síléc mellett nélkülözhetetlen a síruha, a vízálló síkesztyű, a síszemüveg, a sízokni, a bukósisak, és egy aláöltöző nadrág, felső is. Akár Önnek, akár a családtagjainak vagy a barátainak van szüksége ezekre, minden szempontból megéri a sífelszerelés bérlés előnyeit kihasználni.

Tottisí síkölcsönzőnkben megtalálhat mindent, amire szüksége lehet a síeléshez! Lehetőséget adunk a sífelszerelés bérlésre, és védőfelszerelést is kölcsönözhet tőlünk. Hozzáértő kollégáinkkal segítünk a megfelelő eszközök kiválasztásában, hasznos tanácsokkal látjuk el, és nagy figyelmet fordítunk a karbantartásra. Azokon a napokon, amikor elviszi és visszahozza nekünk az eszközöket, nem számítunk fel díjat. Bármire van szükség a síeléshez, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt lehetőséget adunk a sífelszerelés bérlésre. Szerezzen bővebb információt a www.sikolcsonzo-szentendre.hu weboldalon!

Készüljön fel időben a téli sportűzésre! Oldja meg egyszerűen és költséghatékonyan a megfelelő eszközök beszerzését! Érdeklődjön a sífelszerelés bérléssel kapcsolatban a 06-30-2103526-os telefonszámunkon!