Anyajegyszűrés az egészség megőrzése érdekében

anyajegyszures-phlebo-med.jpg

Elváltozást vett észre a bőrén, és szeretné tudni, hogy veszélyes lehet-e? Sok időt tölt a szabadban, ezért kiemelt figyelmet szükséges fordítania az anyajegyére? Maradandó jellegű bőrelváltozásról van szó, ami a testfelület bármely részén előfordulhat. Annak érdekében, hogy ne alakuljon ki komoly probléma, fontos, hogy rendszeresen sor kerüljön az anyajegyszűrésre.

A bőr sokféle feladatot lát el, több funkciója kulcsfontosságú ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. A szervezet legfőbb védelmi vonala, hiszen hatékonyan óv a különböző külső tényezőkkel szemben. A bőr egy részének elváltozása a bőrelváltozás, ami lehet elsődleges, azaz születéskor megjelent, és másodlagos, valamilyen irritáció hatására kialakult. Az egyik leggyakrabban előforduló elváltozás az anyajegy, aminek a színe és a felszíne is eltér a bőrétől. Egyes anyajegyek már a születéskor megtalálhatók a bőrön, és vannak, amelyek később, legfőképp az UV sugárzás hatására alakulnak ki. Előfordulhat, hogy esztétikailag problémát okoznak, ilyen esetben kérheti Ön is az eltávolítást. Ha rákos elváltozás gyanúja merül fel, szintén szükség van a beavatkozásra. Fontos, hogy rendszeresen jelentkezzen anyajegyszűrésre, így megelőzheti a komoly problémákat. Az anyajegyek jelenléte nagyrészt nem utal betegségre, de a jóindulatú anyajegy is fajulhat rákos elváltozássá, ezért lényeges közöttük különbséget tenni anyajegyszűréssel. A bőrráknak három fajtája van, amelyek közül a legveszélyesebb a melanóma. Nem tanácsos a rendszeres önvizsgálatot, és az anyajegyszűrést hosszú időn keresztül kihagyni, hiszen akár az életébe is kerülhet.

Jelentkezzen bőrgyógyászati konzultációra Phlebo Med orvosi rendelőnkbe, ahol alapos vizsgálatot végzünk! Kiemelt tevékenységünk az anyajegyszűrés, korszerű eszközökkel, biztonságosan távolítjuk el a nem kívánatos anyajegyeket, és a bőrdaganatokat. Szerezzen bővebb információt az anyajegyszűrésről, az anyajegyek eltávolításáról, és más szolgáltatásainkról is a www.phlebo-med.hu weboldalon! Egyeztessen időpontot, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-9020703-as telefonszámunkon, vagy e-mailben az info@phlebo-med.hu címünkön!

Top