Külföldön tartózkodott, és már nagyon vágyik az igazán finom magyaros ételekre? Nincs ideje főzni, de szeretné a tradicionális magyar konyha remekeit kóstolni? Foglaljon asztalt magyaros étteremben Budapesten, ahol rengeteg finomság közül választhat egyéni ízlése szerint!

A magyar konyha számos rajongót tudhat magáénak, bizonyára Ön is kedveli a hagyományosan elkészített ételeket. Bárkinek bármikor van lehetősége saját otthonában főzni, azonban ez idő- és energiaigényes feladat. A sok munka, és az egyéb tennivalók miatt a legtöbben nem tudják a kedvenc ételeiket rendszeresen elkészíteni, sőt gyakran kimarad a meleg ebéd vagy vacsora. Ha Ön is ebben a helyzetben van, nincs ideje a főzésre, viszont szeretne finom magyar ételeket fogyasztani, a legjobb megoldás magyaros étterembe látogatni. Családi ünneplés, céges megbeszélés, összejövetel alkalmával, és más esetekben is érdemes magyaros étteremben asztalt foglalni. Különféle ételek hosszú sora áll rendelkezésre, így a jelenlévők a kedvenc ételeiket rendelhetik. Mindenki szeret jót enni, ha pedig ezt kellemes hangulatú magyaros étteremben lehet megtenni, még jobb élménnyel gazdagodhat Ön és a társai is. Lehetőség van a halászlé, az igazi húsleves, a csülkös bableves, a gulyás, és bármilyen más tradicionális magyar étel megkóstolására.

Ne mondjon le az igazán ízletes magyar ételek fogyasztásáról akkor sem, ha nincs ideje főzni! Válassza Kakas Éttermünket, ahol hazai ízeket varázsolunk az asztalra! Hangulatos környezetben választhat étlapunk széles kínálatából, magyaros éttermünk 1924 óta várja egyedi ajánlatokkal a vendégeket, és vállaljuk a különböző rendezvények lebonyolítását is. Külön menüajánlat áll a rendelkezésre, ha osztály- vagy más találkozó szervezésére kerül sor. Amennyiben glutén- vagy laktózmentes ételeket szeretne rendelni, lehetőséget adunk erre is.

Tudjon meg többet magyaros éttermünkről a www.kakasetterem.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket az info@kakasetterem.hu e-mail címünkön, vagy foglaljon akár már most asztalt a 06-1-3496515-ös telefonszámunkon!