Fürdő Szentgotthárdon: izgalmas kikapcsolódás az egész családnak

furdo-szentgotthardon-thermalpark.jpg

Amikor kisgyermekekkel együtt utazik a család, nem is olyan egyszerű megtalálni az ideális helyszínt a kikapcsolódásra. A kicsiknek kifejezetten számukra kialakított szórakozási lehetőségeket kell találni a biztonságos és élménydús játék érdekében, de a felnőtteknek is megvannak a maguk elképzelései a pihenés formáiról. Ha Ön sem szeretne kompromisszumot kötni, és olyan lehetőséget keres a kikapcsolódásra, ami az egész családnak kedvez, a mi ajánlatunk egy fürdő Szentgotthárdon!

fürdő Szentgotthárdon még kevésbé ismert, ám ez nem von le értékéből, hiszen sokszínű szolgáltatásainak köszönhetően rengeteg lehetőséget kínál a látogatóknak. Az élményfürdő medencékkel, csúszdákkal és kültéri játékokkal várja a vendégeket, melyek között kicsik és nagyok egyaránt találhatnak programlehetőséget. A felnőtteknek szaunát, aromafürdőt és masszázs kezeléseket biztosít a szentgotthárdi fürdő, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy a szülők is kipihenten térhessenek vissza a hétköznapokba a nyaralás után.

Az élményfürdő minden látogatónak éppen azt kínálja, amire szüksége van, legyen az játék vagy relaxálás, ám azok számára, akik szeretnék felfedezni a szentgotthárdi fürdőt, érdemes több napos utazást tervezni. A város és környéke rengeteg izgalmas lehetőséget tartogat, így akár egy hosszú hétvégébe is számos program belefér, amik az egész család feltöltődését szolgálják.

Ha szeretne egy élménydús kikapcsolódást szervezni, várja Önt és családját a St.Gotthard Spa & Wellness! Amennyiben szívesen tájékozódna a részletekről, látogasson el www.thermalpark.hu weboldalunkra, ahol szentgotthárdi fürdőnk minden szolgáltatásáról informálódhat, és hangulatképeinket is megtekintheti! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk, csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket elérhetőségeink egyikén. Várjuk hívását a +36-94-554-324-es telefonszámon, illetve üzenetét az info@thermalpark.hu e-mail címen! Szentgotthárdi fürdőnk a család minden tagjának kellemes kikapcsolódást ígér, látogassanak el hozzánk!

Top