Fitnesz eszközök gyártása a fitt formáért!

fitnesz-eszkozok-gyartasara-befitt.jpg

Ha kültéri fitnesz eszközök gyártása, akkor BeFitt Kft!

Cégünk 2009 óta nagy tapasztalattal forgalmaz és telepít szabadtéri sporteszközöket sokak örömére, és már a gyártásban is egyre otthonosabban mozgunk. Egyedi elképzelései vannak kültéri fitnesz eszközök gyártásával kapcsolatban? A következőket tudjuk nyújtani Önnek!

– Korszerű, fitnesz eszközök gyártására szakosodott, 30.000 m2 területű csarnokban készülnek a megrendelt, magas minőségű kültéri edzőgépek, melyeknek részegységeit plazmavágóval kivágják és CO2 védőgázas technológiával összehegesztik, majd előkészítik a felületeket a porszórásra és színfestésre. Az összeszerelt elemeket gondosan becsomagolják és szállításra alkalmas állapotba hozzák.

– A kültéri fitnesz eszközök gyártásánál már csak az elhelyezésük a fontosabb, mi 2D-s rajzot is küldünk Önnek az ideális kivitelről.

– Megtervezzük a telepítést és az ideális burkolatot is a gépek alá.

– Szervizeléssel kapcsolatban is számíthat ránk, 48 órán belül kiszállunk a helyszínre és a tartalék alkatrészellátást is biztosítjuk.

– 2 év garanciával, díjmentes felügyeletet biztosítunk!

Lakótelepi környezetben, idősek otthonában, iskoludvaron a BF szériás kültéri fitnesz eszközöket ajánljuk telepíteni, állítható súlyos kültéri testépítő gépeink pedig sportpályákon, önkormányzatok által felügyelt testépítő parkokban tudjuk elképzelni. A HBH szériás street workout eszközöket a saját testsúlyos edzés rajongóinak nem is kell bemutatni, szabadtéri közösségi helyeken nagy sikert arathat velük!

Ne feledje, kültéri fitnesz eszközök gyártásával hozzáférhetővé teszi a szabad mozgást mindenki számára, alkalmat teremt a közösségi együtt mozgásra, a kötelező távolság megtartásával, és színvonalas helyszínt biztosít szabadtéren az egészséges életmódhoz!

Az egészségtudatos életmódot népszerűsítené és fitnesz eszközök gyártásával biztosítaná a könnyen elérhető edző eszközöket kültéren! Várjuk megkeresését a www.befitt.net–re kattintva, e-mailben a befitt@upcmail.hu címen vagy telefonon, a +36/20-539-25-06-s számon!

Top