Érzékeny a foga, és nem tudja, mi okozhatja a problémát? Fájdalmat érez a szájüregében, és szeretné ennek okát kideríteni? Felelősségteljes otthoni fogápolással megelőzheti a betegségek kialakulását, azonban ha már ennek jeleit észleli, fontos, hogy minél hamarabb szakemberhez forduljon. Fogászati rendelésen alaposan megvizsgálják, elvégzik a megfelelő kezeléseket, és amennyiben szükséges, sor kerülhet a szájsebészeti beavatkozásra is.

Az ápolt fogazat és a kellemes lehelet alapvető higiéniai és esztétikai elvárások. A szép mosoly, és az egészség megőrzése érdekében sokat tehet, ha ügyel a fogak megfelelő ápolására. Néhány eszközzel és kellő odafigyeléssel megelőzheti a kellemetlenségek, és a komoly betegségek kialakulását. A jó fogkefe önmagában nem elég, a fogmosás helyes technikája is lényeges. Ha érzékeny a foga a hidegre van a melegre, esetleg a csípős vagy az ecetes ételekre, a legtöbb esetben számítani lehet a tartós fogfájásra is. Annak érdekében, hogy ezt megelőzze, célszerű minél hamarabb fogászati ellenőrzésen részt venni. Előfordulhat, hogy minél hamarabb szükség van fogászati kezelésre, vagy szájsebészeti beavatkozásra. A fogak, gyökerek műtéti eltávolítása, a csontpótlás, a baleseti sérülések ellátása csak szájsebész segítségével végezhető el.

Ha megbízható fogorvost keres, és szeretné, ha az ellenőrzésre, és az esetleges kezelésekre kellemes környezetben kerülne sor, válassza Fogtündér Fogászati Rendelőnket Százhalombattán! Jól felszerelt, barátságos környezetben várjuk, nagy figyelmet fordítunk a higiénikus körülmények megteremtésére. Kedvező árakkal, rugalmas és magas minőségű szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére. Ha kíméletes, pozitív szemléletű szájsebészt vagy fogorvost keres, érdemes hozzánk fordulni. Informálódjon részletesen az általunk végzett fogászati kezelésekről, és jusson hasznos tanácsokhoz a www.fogtunderek.hu weboldalon!

Fordítson elég időt és figyelmet a fogai ápolására, hiszen így megelőzheti a komoly problémák kialakulását! Jelentkezzen rendszeresen fogászati ellenőrzésre, ha pedig szükség van szájsebészeti beavatkozásra, ne halogassa! Vegye fel a kapcsolatot velünk, és egyeztessen időpontot a 06-23-356500-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@fogtunderek.hu e-mail címünkre!