Parkosítással foglalkozik, és szeretné a zöldterületet szebbé tenni? Különleges fákkal gazdagított környezet kialakítását tervezi? Ha életerős, terebélyes fával szépítené a kertjét, vagy a település parkját, érdemes kőris csemetét ültetni!

A környezeti egyensúly fenntartásában fontos szerepet töltenek be a fák, mivel belélegzik a levegőben található szén-dioxidot, ezáltal csökkentik ennek a mennyiségét, valamint oxigént termelnek, amire szüksége van minden más élőlénynek. Ennek köszönhetően tisztább lesz a levegő, ami sokat számít mindenkinek. Köztudott, hogy az erdős területek éghajlata csapadékosabb, ahol pedig kevés fa található, ott kevesebb a leesett csapadék mennyisége. Az ember környezetvédő tevékenységének része a fák megóvása, és a kiöregedett példányok kivágása után az újak telepítése. Bizonyára Ön is szívesen él egy olyan környezetben, ahol tisztább a levegő, és kellemes látványt nyújtanak a zöld növények. A városokban és a falvakban a lakók, valamint a kertészkedéssel, parkosítással foglalkozó szakemberek feladata a fák ültetése. Vannak közismert és különösen kedvelt növények, amelyek több helyen láthatóak. A kőris csemete telepítése nagyon jó választás a kisebb és a nagyobb településeken egyaránt. Ezt az élőlényt minden korosztály kedveli, és az ápolást bőven meghálálja az embereknek. A kőris csemetéből magas, nagy lombú fa fejlődik, ami szembetűnően díszít minden zöldterületen. A kőris csemete vásárlásával örömet okozhat a családjának, és másoknak is. Összetett levelei sűrű koronát biztosítanak, virágai különlegesek, kellemes látványt nyújtanak. Feltűnő termései egyedülállóak, amelyek a gyermekek kedvelt játékai. A kőris csemetéből nagyra nőtt fa elkülönül a körülötte található növényektől, és színesebbé teszi a környezetet.

Akár nagyvárosban, akár otthona kertjében, vagy vízparton szeretne fát ültetni, válassza a kőris csemetét! Tahi Faiskolánk egészséges, gyönyörű növényeket kínál, többek között kőris csemetéket is. Megbízható kézből veheti át az egészséges és szép díszfát, cserjét, vagy örökzöldet. Tekintse meg online elérhető katalógusunkat a www.tahi.hu weboldalon, és bármilyen kérdése merül fel, hívja a 06-26-387157-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az info@tahi.hu e-mail címünkre!