A jelenlegi helyzetben mindenki megpróbálja a tőle telhető legtöbbet megtenni a vírus megfékezése érdekében. Sokféle élethelyzetben kell alkalmazkodnunk a szabályokhoz, és számos új szokásunk alakul ki, ám ilyenkor is szükségünk van biztos pontra, és jól esik a kikapcsolódás. A jó hír, hogy ebben az időszakban sem kell mindenről lemondani, a Harapó Mókus Vendéglő házhoz viszi kedvenc ételeit!

Vannak olyan szabadidős programok, amiket most mellőzni kell, és sokan váltottak otthoni munkavégzésre, ez azonban nem jelenti azt, hogy a felszabadult időt főzésre kell fordítani. Óbudai éttermünk továbbra is üzemel, méghozzá úgy, hogy otthonába szállítja a kiválasztott ételeket. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, óbudai éttermünk munkatársai gondoskodnak arról, hogy a megrendelt ételek egy-másfél órán belül az asztalára kerüljenek. Milyen lehetőségei vannak, ha tőlünk rendel ételt?

Elsősorban klasszikus, magyaros fogások közül válogathat, ha házhozszállítás mellett dönt, de amennyiben szívesen kipróbál újdonságokat, akkor is találhat nálunk izgalmas lehetőségeket. Válogathat előételek, saláták, levesek, húsmentes ételek, főételek és desszertek közül, de érdemes megtekintenie chef ajánlatainkat is, melyben igazi különlegességek kaptak helyet. Testvér-éttermünknek köszönhetően a házhozszállítás keretein belül kézműves borok rendelésére is van lehetőség, így teljessé teheti az étkezést.

Szeretné megtekinteni óbudai éttermünk kínálatát? Szívesen tájékozódna a házhozszállítás részleteiről? Látogasson el a www.harapomokus.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat megújult szolgáltatásunkról! Rendelését leadhatja weboldalunkon keresztül, illetve elérhetőségeinken is meg tudja osztani velünk, hogy mit szeretne fogyasztani. Várjuk hívását a +36-70-411-4463-as, valamint a +36-1-388-6151-es telefonszámon, de üzenetet is írhat nekünk a foglalas@harapomokus.hu e-mail címre! Ne feledje, ebben az időszakban is érdemes néha lazítani egy kicsit, amihez tökéletes megoldás az étel házhozszállítás!