Szereti az anyagi biztonságot? Igyekszik hosszú távon tervezni? Talált már megoldást idősebb korára a nyugdíjának kiegészítéséhez? Használja ki a nyugdíjbiztosítás előnyeit!

Ha Ön még fiatal, bizonyára rengeteg cél elérését tervezi a magánéletben és a munka területén is. A mindennapi feladatok elvégzése mellett lehet, hogy egyelőre még nem gondol az időskorára. Minél hamarabb indít el egy olyan megtakarítást, ami számos előnnyel jár, annál inkább megalapozza a későbbi évek biztonságát is. Ha hosszú idő áll rendelkezésre, akkor kisebb összeget félretéve is sok pénzhez juthat nyugdíjasként. Érdemes körültekintően tájékozódni a nyugdíjbiztosítás feltételeiről, és a szerződés jellemzőiről. Az ismereteket legegyszerűbben egy olyan cégtől kaphatja meg, ahol az ott dolgozó szakemberek ismerik a biztosítótársaságok ajánlatait, így könnyebbé teszik az eligazodást a részletekben is. Ha Ön a középkorosztályhoz tartozik, akkor még abban a szerencsés helyzetben van, hogy megfelelő időtartamú nyugdíjbiztosítást köthet. Ez lényeges, hiszen megteremtheti saját maga számára a nyugdíj-kiegészítést. A nyugdíjbiztosításnak számos előnye van, amelyek közül leginkább kedvelt az éves adójóváírás. Ha Ön dolgozik, és rendelkezik adózott jövedelemmel, mindenképp célszerű ezt a lehetőséget kihasználni. A biztosítótársaságok termékei között vannak különbségek, ezért jó, ha egy kellő szakértelemmel rendelkező biztosítási tanácsadót kér meg arra, hogy segítsen Önnek a döntésben. A szerződések jellemzőinek összehasonlítása közben részletesen megismerheti azok tartalmát, és igényeinek megfelelően választhatja ki azt a nyugdíjbiztosítást, ami leginkább kiszolgálja Önt.

Nyugdíjbiztosítással anyagi biztonságban töltheti időskori éveit, és nem lesz szükség a megszokott életszínvonalának megváltoztatására! Kérje cégünk, a Pannon-Safe Kft. munkatársainak tanácsát, és válassza ki az Ön számára legjobb megoldást! Részletesen informálódhat szolgáltatásainkról a www.pannonsafe.hu weboldalon. Készséggel válaszolunk a kérdéseire a 06-72-222010-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre!