Ha Ön is alkalmazhatja a természet nagyszerű módszerét, miért ne tenné ezt a a saját kertjében? Annak érdekében, hogy a csupasz föld ne legyen kiszolgáltatott valamennyi környezeti hatás számára, érdemes talajtakarással védekezni. Ezzel a módszerrel könnyen tehet a gyomosodás ellen is!

A kert gondozása felelősségteljes feladat, minél több növényről szükséges gondoskodni, annál több idejébe és energiájába kerül. Bizonyára Ön sem szeretné, hogy a munkája kárba vesszen, és örülne, ha ritkábban kellene a gyomirtással foglalkozni. Talajtakarással nagyon sokat tehet a növények megóvása, és a gyomok fejlődésének visszaszorítása érdekében! Csökkentheti a tápanyag kimosódást a földből, növelheti a termés mennyiségét és minőségét, hatékonyan tehet az erózió ellen, és megváltoztathatja a talaj hőmérsékletét. Ha szeretné a munkáját könnyen és eredményesen végezni, érdemes a fenyőkéreg alkalmazása mellett dönteni. Fontos, hogy a talajtakarást megelőzően informálódjon arról, hogy milyen fajta, és apró vagy nagy darabos fenyőkéreggel járhat jobban. A talajtakarás nem csak akkor válhat előnyére, ha a növények környezetében kerül rá sor, ennek köszönhetően a kerti utakon, és az autóbeálló közelében is kényelmesen közlekedhet csapadékos időben. A beltéren található cserepes virágokhoz, akár dekorációnak szintén kiváló a fenyőkéreg.

Óvja a csupasz földet a fagytól, a széltől, és az erős napsugárzástól is talajtakarással! Szerezze be a megfelelő mennyiségű fenyőkérget, amivel hatékonyan óvhatja a növényeket, és megakadályozhatja a gyomok növekedését! Megbízható segítséget nyújtunk Kátai Kertészetünkben, ahol rendelkezésére áll a fenyőkéreg bármekkora mennyiségben. Hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy megfelelő módon tudja a talajtakarást elvégezni. A www.fenyokereg.hu internetes oldalon részletesen olvashat a fenyőkéreg fajtáiról, jellemzőiről, és a felhasználási lehetőségekről is. Felmerülő kérdései esetén, és megrendeléssel kapcsolatban pedig keressen bennünket telefonon a 06-20-9291404-es számunkon!