Elérkezett az idő, hogy az Ön családja is bővüljön egy kedves és szép, könnyen tanítható kiskutyával? Esetleg a munkája során van szüksége megbízható segítségre? Gondoskodjon svájci fehér juhászkutyáról, és biztos lehet benne, hogy nem csalódik!

A kutya évezredek óta él emberek közelében, és a folyamatos alkalmazkodásnak köszönhetően egyre jobban kommunikál is. Intelligens társas lényről beszélhetünk, a nyelv, a testbeszéd, a hangjelzések alapján könnyen megérti, hogy mit gondol és érez a gazdája, vagy más közelében tartózkodó személy. Ha úgy döntött, hogy felnevel egy kiskutyát, nagyon fontos alaposan átgondolni, melyik fajtát érdemes választani. Az állatok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, egymástól eltérő az igényük, ezért elengedhetetlen, hogy tisztában legyen mindezekkel. Nélkülözhetetlen a megfelelő környezet kialakítása, a táplálék rendszeres biztosítása, a folyamatos törődés. Annak érdekében, hogy a kutyájával szoros kapcsolatot tudjon kialakítani, értenie kell, mit akar mondani. Ha szilárd kapcsolata van vele, hatékony a kommunikáció, akkor lesz képes kedvencét sikeresen tanítani.

Akár otthon szeretné a családi kört bővíteni egy aranyos, nyugodt természetű, ugyanakkor bátor, könnyen tanítható kutyával, akár munkavégzés közben van szüksége segítségre, a svájci fehér juhászkutyával igazán jól járhat! Remek őrző-védő ebről van szó, így kiválóan alkalmas házőrzőnek, valamint kutatómunkára, vakvezetőnek, különféle rendőri feladatok elvégzésére is. A svájci fehér juhászkutya elegáns küllemű, éber, figyelmes, engedelmes, gyermekek és más háziállatok mellett is jól érzi magát. Viszonylag kis fáradsággal kiképezhető, hűségéhez nem fér kétség. Ha svájci fehér juhászkutyát szeretne, célszerű közvetlenül a tenyésztőnél választani, ahol biztos, hogy megfelelően gondozott, egészséges állatokkal találkozhat.

Ice Wine svájci fehér juhászkutya kennelünkben megtalálhatja kedvencét! Magyarország első számú svájci fehér juhászkutya tenyészete vagyunk, így megbízható helyről viheti magával kisállatát. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.icewinekennel.com weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-20-3836963-as telefonszámot, készséggel állunk a rendelkezésére!