A zord téli napokon senki sem kívánkozik a szabadba, ilyenkor mindenki otthona kényelmében szereti tölteni az idejét. Hűvös időben jól esik átmelegíteni valamivel a testet, ami a lelket is megolvasztja, és ezt az érzést sokak számára egy jó leves tudja megadni. Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy ehhez az érzéshez ki sem kell tennie a lábát otthonából? Házhozszállítással a legfinomabb ételek kerülhetnek az asztalára!

A tradicionális magyar ételek elkészítéséhez általában hosszú időt kell a konyhában tölteni, amihez a legelszántabb konyhatündéreknek sincs kedve mindig. Házhozszállítással ez a probléma a múlté, hiszen csak a rendelést kell elintézni, és a futár rövid időn belül olyan klasszikus levesekkel a kezében érkezik meg, mint amilyen az újházy tyúkhúsleves vagy a halászlé. A forró levesek garantáltan átmelegítik a testet, miközben az ízlelőbimbókat is kényeztetik.

Ha olyan helyet keres az ételrendeléshez, ahol az ételek klasszikus receptek alapján készülnek és az adagok is bőségesek, a magyaros ízek étterme Budapesten a legjobb választás! A Kakas Étterem jelenleg házhozszállítással tud szolgálni azok számára, akik egy kis forróságra vágynak a hideg télben. Kínálatunkban természetesen nem csak levesek kaptak helyet, bátran válogathat előételek, főételek és desszertek közül is, de akár egy komplett menüt is rendelhet, ha nem éri be egyetlen fogással.

magyaros ízek étterme Budapesten most a konyhából egyenesen az Ön asztalára viszi kedvenc ételeit! Ha szeretné megtudni, hogy milyen fogásokat rendelhet tőlünk, látogasson el www.kakasetterem.hu weboldalunkra, ahol kényelmesen végigböngészheti virtuális étlapunkat! Amennyiben érdekli a házhozszállítás, de kérdése lenne ezzel kapcsolatban, esetleg már tudja is, milyen ételre vágyik, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen! Ne hagyja, hogy a zord hideg rányomja a bélyegét hangulatára, inkább lepje meg magát egy finom, forró levessel, a főzést és a szállítást pedig bízza ránk!