A tavalyi év nagy része sajnos nem igazán adott lehetőséget az aktív kikapcsolódásra, sem pedig arra, hogy valami igazán különleges helyszínen pihenhessen együtt az egész család. Már pedig kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van, így bizony nem csoda, ha már a következő utazás tervezése is örömmel tölti el a szívünket. És tervezgetni mindenképpen érdemes, ráadásul a téli, otthon töltött esték remek lehetőséget biztosítanak rá. Hogy hova érdemes menni? A világon számtalan gyönyörű hely található, de elég csak a szomszédos országba menni, ha igazán festői tájra vágyunk. Ausztriai szállodánk Karintiában, Mallnitzban várja az utazókat, az égbe törő Ankogel csúcs lábánál.

Ausztriai szállodánk szinte az Alpok szívében helyezkedik el. Friss, harapni való hegyi levegő, alpesi legelők, sebesen robogó patakok teszik változatossá és egyben meseszéppé a környéket. Télen egész Karintia egy síparadicsom, azonban a nyár ugyanúgy felejthetetlen élményekkel vár mindenkit. Ez a tartomány az ország legnapfényesebb területe, ennek köszönhetően ausztriai szállodánk remek választás, ha valaki egész napos túrázással, hosszú sétákkal szeretne feltöltődni. A természeti látnivalók mellett számos gyönyörű kis- és nagyváros várja a turistákat, így ausztriai szállodánk környékén az is megtalálja majd az ideális programot, aki a kulturális nevezetességeket részesíti előnyben.

Aki Karintiát választja úti céljául, érdemes egy kicsit elmerülnie az osztrák gasztronómia világában is. Híresen finom az apfelstrudel, vagyis az almásrétes, a tafelspitz, azaz a marhafartő, a nálunk császármorzsaként híressé vált kaiserschmarren és persze a Sacher-tortáról sem szabad megfeledkezni. Ausztriai szállásunk környékén számtalan kávézó is található, ahol bárki megtapasztalhatja a legendás osztrák kávék páratlanul finom ízét.

Úgy döntött, hogy ezúttal kipróbálja, hogy milyen a hegyekben való kikapcsolódás? Szállásunk Ausztriában nagy szeretettel várja Önt! Bővebb információért látogasson el a www.mallnitzappartements.com honlapra vagy hívjon minket a +36 (20) 299-0005-ös telefonszámon!