Fogpótlásra van szüksége? Szeretné a szép fogsorát visszakapni? Kérje fogorvos tanácsát, és használja ki a fogászati implantáció által nyújtott előnyöket!

Az egészség fenntartásához hozzátartozik a fogbetegségek megelőzése, a rendszeres és megfelelő fogápolás, a fogazat épségének megőrzése. Ahhoz, hogy a táplálék megfelelő formában jusson az emésztőrendszerbe, nagyon fontos a fogak aprító munkája. Ha rendszeresen ellenőrizteti fogazatának állapotát fogorvossal, akkor elkerülheti a nagyobb problémákat. Az időben észrevett gyulladás vagy fogromlás könnyen gyógyítható, ezáltal megakadályozható a fogak eltávolítása. Egy-egy fog hiánya pótolható koronával, több fog kihúzása után már hídra is szükség lehet, a legkomolyabb esetben pedig ezek a megoldások már nem elegendőek. Ilyenkor szükség van a fogászati implantációra, ami olyan művi foggyökér, amelyre koronát, hidat, vagy műfogakat lehet rögzíteni. Általában idősebb korban alakul ki olyan állapot, amikor valakinél sok fog hiányzik. Ha Önnél is ez tapasztalható, akkor ne várjon tovább, minél hamarabb konzultáljon fogorvossal annak érdekében, hogy a fogászati implantációt el lehessen készíteni! Ez a módszer egy nagyon jó, hosszú távú megoldás, és lényeges, hogy nagy kényelemmel jár. A fogászati implantációnak köszönhetően újra hiánytalan lesz a fogsora, nyugodtan és megfelelően tud étkezni, vidáman mosolyoghat. A szakember részletesen tájékoztatja Önt, elmondja, hogy mivel jár a fogászati implantáció, ismerteti Önnel a folyamat részleteit, és a felmerülő költségeket. Ha több foga hiányzik, és nincs lehetőség a híd alkalmazására sem, akkor mindenképp érdemes a fogászati implantáció mellett dönteni.

Javítsa a rágást és a beszédet, nyerje vissza természetes mosolyát fogpótlással! Egyeztessen időpontot Fogtündér Fogászati Rendelőnkbe állapotfelmérésre! Magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe kifogástalan körülmények között. Szerezzen bővebb információt a fogászati implantációról, és egyéb kezeléseinkről is a www.fogtunderek.hu weboldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-23-356500-as telefonszámunkon, vagy az info@fogtunderek.hu e-mail címen!