Kerti tó építés: vízpart az otthonában

kerti-to-epites.jpg

Zöldövezetet tervez otthona köré? Szívesen tartózkodik vízparton, ezért örülne, ha a közvetlen környezetében is élvezhetné ennek előnyeit? Kerti tó építéssel különleges hangulatot teremthet, természetes kontrasztot adhat a növényeknek, és megtörheti a térkő burkolat, a gyep egyhangúságát.

A kert egyedi dísze lehet a tündérrózsával, más vízinövényekkel, és halakkal betelepített dísztó. Ennek látványa feldobja az összképet, nyugtatóan hat a rohanó világban. Egyre többen döntenek a kerti tó építése mellett, egészen kicsi kertben is van lehetőség az egyéni elképzelések megvalósítására. Célszerű olyan helyet kiválasztani, ahol szem előtt van a tavacska, így folyamatosan lehet a látványában gyönyörködni.

Ha szeretne Ön is vízpartot a kertjében, tegye meg az első lépéseket! Kedve szerint alakíthatja ki a kerti tavat, ha tófóliát használ fel, ami a tómeder kibéleléséhez, szigeteléséhez szükséges. Többféle termék közül választhat, de ha időtálló, akár 50 éven keresztül is kiváló megoldást nyújtó típust keres, akkor az EPDM tófólia a megfelelő. Fontos, hogy a tómeder kiásása után el legyenek távolítva a gyökerek, az építési törmelékek, a nagyobb kövek. Ha megvan, sor kerülhet a nedves homokkal történő beterítésre. Ezt követően szükség van a védőrétegre, érdemes geotextíliát alkalmazni, és következhet a tófólia elhelyezése. A kerti tó építése gördülékenyen elvégezhető, nagy odafigyeléssel, precíz munkavégzéssel csodálatos eredményt érhet el.

Képzelje el, hogy a napsütésben, a kerti tó partján piheni ki a hétköznapok fáradalmait! Ez az elképzelés valósággá válhat az Ön közvetlen környezetében is kerti tó építéssel! Hozza létre a saját, nyugodt és szép környezetét a mi segítségünkkel! Kerti tó építéssel foglalkozó szakembereinkkel vállaljuk a tervei megvalósítását. Igénybe veheti teljes körű szolgáltatásunkat, de ha csak a tanácsainkra van szüksége, és a megfelelő tófóliát keresi, ebben az esetben is készséggel állunk a rendelkezésére. Informálódjon részletesen a termékeinkről, a kerti tó építéséről a www.tofolia.eu weboldalon, ahol lehetősége van kalkulátor használatára is! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-29-744068-as telefonszámon, vagy az info@tofolia.eu e-mail címen!

Top