Ejtőernyős tandemugrás: feledhetetlen élmény ég és föld között

ejtoernyos-tandemugras.jpg

Régóta vágya, hogy megtapasztalja a szabadesést és a lebegést? Netán különleges, feledhetetlen meglepetéssel szeretne valakinek kedveskedni? Az ejtőernyős tandemugrás páratlan élményt nyújt, és akár meg is örökítheti az átélt pillanatokat!

Az ejtőernyős tandemugrás nagyszerű lehetőség a szabadesés, a levegőben való ereszkedés megtapasztalására. Egyre többen érdeklődnek ez iránt, hiszen máshoz nem hasonlítható élménnyel lehet gazdagodni. A súlytalanság, a zuhanás, a süvítő szél elképesztő impulzust nyújt. Olyan izgalmas, leírhatatlan benyomás, amire mindenki szívesen emlékszik vissza. A legtöbben, akik kipróbálják az ejtőernyős tandemugrást, szeretnék ezt máskor, több alkalommal is átélni. A zuhanás megremegtető, egyedülálló élménye után hirtelen a csend és nyugalom tapasztalható. Sokan nem is gondolják, hogy ez a két ellentétes érzés ilyen gyorsan egymás után jöhet. Ha szeretné ezt átélni, ne halogassa! Bármikor jelentkezhet ejtőernyős tandemugrásra, és ha a tériszony miatt kerülte a magasban való tartózkodást, leküzdheti ezt a félelmét. Fontos, hogy profikat válasszon, akik minden feltételt megteremtenek ahhoz, hogy biztonságban érezze magát. Megéri ejtőernyős tandemugráson részt venni, hiszen nem mindennapi kikapcsolódás.

Gazdagodjon felejthetetlen élménnyel, és okozzon nagy örömet szerettének is! Jelentkezzen ejtőernyős tandemugrásra, és élje át, amit már régóta szeretett volna! Több, mint 10 éves tapasztalattal várjuk a Tandemcentrum csapatával, a legjobb amerikai tandemrendszerekkel ugrunk. Folyamatosan ellenőrzött eszközökkel készülünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legnagyobb biztonságban legyen az ejtőernyős tandemugrás során. Lehetősége van ajándékkupon vásárlására, ha szeretne meglepetést szerezni. Informálódjon részletesen a szolgáltatásunkról, a helyszínről, az árakról, és az egyéb tudnivalókról is a www.tandemcentrum.hu weboldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-70-6087373-as telefonszámon, vagy a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!

Top