Stresszes életet él? Nyugtalanul telnek a napjai, vagy rosszul alszik? Valamilyen betegségben szenved, aminek nem tudja az okát? A pszichoszomatikus betegségek kezelése lesz a megoldás!

Napjainkban az emberek nagyon elfoglaltak, sok mindennel foglalkoznak, és kevés az idejük a pihenésre. Bárkit érhet stressz több területen, legyen az munkahely, vagy magánélet. Akik jó problémamegoldók, könnyebben átvészelik a nehezebb helyzeteket, és megtalálják a megoldásokat. Azonban vannak, akik sokáig rágódnak egy adott problémán, nem kérnek segítséget, nem mondják el másoknak. A negatív gondolatok, és a rossz érzések előbb-utóbb rendszeressé válnak, és komolyabb esetben szervi működési zavarokat is okozhatnak. Bizonyára Ön is szeretne egészséges életet élni, és mindent megtenni azért, hogy ne alakuljon ki semmilyen betegsége. Ha lelkileg kiegyensúlyozott, és jól tudja kezelni a különféle helyzeteket, akkor ez megvalósítható. Mindezt könnyebben el tudja érni, ha tájékozódik a pszichoszomatikus betegségekről, vagy ha már kialakult valamilyen működészavar, akkor célszerű szakemberhez fordulni. A pszichoszomatikus betegségek akkor alakulnak ki, ha az ember nem él kiegyensúlyozott életet, nem tud eleget pihenni, regenerálódni, vagy elfogadhatatlan helyzetben él, amit nem tud feldolgozni. Az embereket érő stressz elősegíti a pszichoszomatikus betegségek kialakulását, amelyeket érdemes megelőzni. A pszichoszomatikus betegségek kezelése, mivel valós testi problémákról van szó, egyrészt orvos, másrészt ezzel párhuzamosan pszichológus segítségével a leghatékonyabb. A szakember segít felderíteni az okokat, a vele folytatott beszélgetés eredményeképp stabilizálódnak a szomatikus gyógymódok eredményei. A pszichoszomatikus betegségek kezelése nagyon fontos annak érdekében, hogy minél hamarabb helyreálljon a szervezet egyensúlya, ne legyenek súlyosabbak a tünetek, és ne alakuljanak ki újabb szervi elváltozások, működési zavarok.

A pszichológus rávilágít a betegség háttértényezőire, és segít csökkenteni a már kialakult, kellemetlen panaszokat is. Ha megfogadja az útmutatásait, és követi a javaslatokat, akkor újra boldog életet élhet, és megfeledkezhet a pszichoszomatikus betegségekről. A www.thieryhenriette.hu weboldalon további információkat is találhat az elérhető szolgáltatásokról. Ha időpontot szeretne foglalni, küldjön e-mailt az info@thieryhenriette.hu címre, vagy hívja bizalommal a 06-70-432-5790-es számot!