A cellulóz szigetelés előnyei

celluloz-szigeteles.jpg

Bizonyára Önnek is az a célja, hogy jól érezze magát az otthonában, és minél kevesebbet költsön az energiafelhasználásra. Ha kiemelt figyelmet fordít a hatékony szigetelésre, elégedett lehet minden szempontból. Érdemes a környezetbarát, időtálló cellulóz szigetelés mellett dönteni, amelynek számos előnye van.

A folyamatosan emelkedő energiaárak mellett mindenki igyekszik a lehető legtöbbet spórolni. Jelentős összegek kiadására van szükség egy lakóingatlan fenntartása során, ezért egyáltalán nem mindegy, mennyire komfortos és biztonságos az épület. Az energiaköltségek csökkentését szolgálja a cellulóz szigetelés, amely rengeteg pozitív tulajdonsággal jellemezhető:

  • Természetes öko hőszigetelő anyag.

  • Távol tartja a rágcsálókat, a bogarakat, a gombákat.

  • Kiváló hangszigetelő képességgel rendelkezik.

  • Statikusan semleges, így bárhol alkalmazható.

  • Időtálló, hőhíd- és hulladékmentes.

A cellulóz szigetelés higroszkopikus anyagokból áll, ami lehetővé teszi a levegő páratartalmának leadását anélkül, hogy csökkenne a szigetelőképesség. Tűz esetén sem kell aggódni, ugyanis a cellulóz szigetelés kitűnően ellenáll a tűz pusztító erejével szemben. Ha szeretne hosszú távra tervezni, és szélsőséges körülmények között is elégedett lenni, érdemes a cellulóz szigetelést választani. Még a hideg, csapadékos tél beköszönte előtt érdemes a terveit megvalósítani.

Bízza ránk a cellulóz szigetelést a költséghatékony fenntartás, és a kényelmes, nyugodt életvitel érdekében! Több, mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk a cellulóz szigetelési munkálatok elvégzését, igyekszünk a kérésének minél rövidebb időn belül eleget tenni. A cellulóz szigetelés ára több tényezőtől függ, mint például a felhasznált anyag mennyisége, az épület mérete. A helyszíni felmérést követően tudhatja, hogy pontosan mire számítson. Jusson bővebb információhoz a tevékenységünkkel, és a cellulóz szigetelés előnyeivel kapcsolatban a www.szigetelescelluloz.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-7011479-es telefonszámon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen!

Top