Régi házat vásárol, ahol szükség van a nádtető felújítására? Esetleg a saját ingatlana nádból készült tetőszerkezetének cseréje vált nélkülözhetetlenné? Ne várjon túl sokat ezzel a feladattal, ugyanis a nádtető felújítás megtérülő befektetés és környezettudatos megoldás!

Különböző típusú anyagok állnak rendelkezésre, amelyek alkalmasak a tetőfedésre, így mindenki egyéni igényei szerint választhatja ki a számára legmegfelelőbb megoldást. Egyre többen használják ki a természetes nádtető előnyeit, ami különlegessé teszi az épület megjelenését. Bármilyen formavilágú tetőről van szó, érdemes a nád felhasználása mellett dönteni. Nincs szükség a tetőszerkezet megerősítésére, kiváló hőszigetelő képességre lehet számítani, így nem okozhat gondot az optimális hőmérséklet biztosítása a beltéri helyiségekben a nyári melegben, és a téli időszakban sem. A nád szára szilárd, taszítja a vizet, ennek köszönhetően nem kell aggódni a csapadékos, havas időben sem. Néhány évente szükség van a nádtető felújítására annak érdekében, hogy még hosszú időn át eleget tegyen az elvárásoknak. A nádtető felújítása egyszerűen elvégezhető, azonban fontos, hogy szakemberek lássák el a teendőket. A felső nádréteg eltávolítására kerül sor, majd ennek új réteggel történő pótlására. A tűzés mellett nem maradhat el a gerinc szegése és tömörítése sem. A tető állapotától függ, hogy milyen javítási munkálatokkal lehet a szerkezet élettartamát tovább növelni.

Őrizze meg az ingatlana kiváló állapotát, ne halogassa a nádtető felújítását! Bízza hozzáértő szakembereinkre a feladat megoldását! Több, mint 20 éves tapasztalattal, kedvező áron vállaljuk a nádtető felújítást. A helyszíni felmérés során megállapítjuk, hogy pontosan milyen műveletek elvégzésére van szükség, és ehhez mekkora mennyiségű anyag nélkülözhetetlen. Igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre állni, így hamar sor kerülhet a javítási munkálatok elvégzésére. Rengeteg hasznos információhoz juthat hozzá, és megtekintheti a korábbi munkáinkat a www.nadteto-straatag.com weboldalon. Keressen bennünket bizalommal a 06-70-5210738-as telefonszámon, vagy a trimexen@gmail.com e-mail címen!