Megtalálta álmai lakását, de nincs megelégedve a nyílászárókkal? Családi házat épít, vagy létesítménye felújítását tervezi? Otthonából is szeretne a természet szépségében gyönyörködni? Igényei szerint kialakított, kényelmesen használható tolóajtókkal megvalósíthatja az elképzelését.

A családi házak tervezésénél fontos feladat a nyílászárók elhelyezésére is gondolni. Sokan kedvelik a hagyományos kivitelezést, de egyre inkább elterjedt a nagyobb méretű ablakok és tolóajtók beépítése. Az üvegfalakkal és tolóajtókkal tágasabbnak tűnnek a helyiségek, folyamatosan látható a környék, közelebb érezhető a természet, és bentről lehet a szép kilátásban gyönyörködni. A családok gyakran helyeznek el tolóajtót a nappalijukban ezzel megkönnyítve a közlekedést a teraszra. A tolóajtónak több funkciója van, ablakként és ajtóként is szerepet tölt be, valamint egészen nagy méretben beépíthető.

A vendéglátó- és szálláshelyeken kifejezetten szeretik a vendégek ezt a megoldást, különösen nyáron, amikor a tolóajtó segítségével a szabadba nyitható a helyiség. Ez a szerkezet precízen kerül beépítésre, használata egyszerű, tisztán tartása könnyű.

Ha Ön most tervezi családi ház építését, vagy lakóparkok kivitelezését, akkor esztétikus és praktikus megoldás, ha tolóajtó beépítésével is számol.

Az üdülőövezetekben, a vízpartokon különösen kedvelik a tolóajtókat, ezért sokan a régi ingatlanok felújításánál is már ezt a lehetőséget választják. A különböző közintézményekben, a bevásárlóközpontokban, és más épületekben is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tolóajtó. Ennek alkalmazásával teret spórolhat meg, könnyebbé válik a közlekedés, és össze is köthet, vagy elválaszthat két helyiséget. Lehetősége van emelő-toló ajtó mellett dönteni, ami szintén eleget tesz az elvárásoknak energiahatékonyság, biztonság, és esztétika szempontjából is. Az emelő-toló ajtóval a legjobb kényelmi szint valósítható meg.

Családi házban és lakásban egyaránt nagy előnyére válhat a toló ajtó, amit egyéni igényei szerint rendelhet meg tőlünk! Cégünk, a Movatherm Bt. magas minőségű anyagokból készült, környezetbarát, időtálló termékeket nyújt változatos kialakítási lehetőségekkel. Szerezzen bővebb információt a www.movatherm.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-96-234090-es telefonszámon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címen!