Munkahelyi problémái vannak, és szeretné megoldani? Arra törekszik, hogy fejlessze az önismeretét, ami segítsége lesz az önértékelésben is? A megfelelő önérvényesítés érdekében érdemes szakemberhez fordulni, aki hasznos tanácsokkal látja el.

A mai világban sok embernek szükséges pályát módosítani, munkahelyet váltani. Az önismeret alapvetően fontos annak érdekében, hogy gondtalanabbá és sikeresebbé tudja tenni az életét. Az önmagáról kialakított kép nem minden esetben egyezik meg mások véleményével, amin érdemes elgondolkodni. Nem csak a munkahelyen, hanem számos más területen is szükség van az önérvényesítésre. Előfordulhat, hogy meg kell védenie a saját érdekeit, ki kell állnia magáért, törekednie kell arra, hogy jobb helyzetbe kerüljön. Az asszertivitásnak több módja is van, de mindig szem előtt kell tartani azt, hogy tekintettel legyen mások szempontjaira is amellett, hogy gyakorolja az önérvényesítést. Kerülhet olyan helyzetbe, amikor arra van szükség, hogy elkerülje a nagyobb vitákat, bonyodalmakat. Ilyenkor mindenképp fontos, hogy a saját szempontjaira is koncentrálva legyen asszertív viselkedése, és eközben próbálja a másik fél szempontjait is figyelembe venni. Az asszertív viselkedés elsajátítható, amiben óriási segítséget kaphat egy pszichológustól. Az asszertivitáshoz nagyon fontos, hogy reális legyen az önismerete, ezért jó, ha ezen a területen is fejleszti magát. A szakember kérdésekkel és beszélgetésekkel felderíti a problémát, rámutat a hiányosságokra, és útmutatásával elsajátíthatja az asszertív viselkedés alapjait. Önérvényesítéssel jobban boldogulhat az élet minden területén, problémamentesek lesznek az emberi kapcsolatai, és egyre sikeresebb lehet a munkahelyén is.

Fejlessze az önismeretét, bővítse a tudását az asszertivitás jellemzőivel kapcsolatban! Kérjen támogatást szakembertől annak érdekében, hogy asszertíven viselkedjen a mindennapokban! A www.thieryhenriette.hu weboldalon további információkat is találhat az elérhető szolgáltatásokról. Ha időpontot szeretne foglalni, küldjön e-mailt az info@thieryhenriette.hu címre, vagy hívja bizalommal a 06-70-432-5790-es számot!