Ha az eredeti Germán Gyógytudományt tanulmányozzuk, a fejlődéstörténeten keresztül érthetjük meg a működésünket. Ezen ismeretek egyfajta intuitív biológiai gondolkodást biztosítanak számunkra, melynek során felismerhetjük, hogy a természetben rend uralkodik. A természeti törvényeket a Germán Gyógytudomány részletesen ismerteti.

A rendet stabil alapok és keretek biztosítják, amelyek az évmilliók során fokozatosan épültek és tökéletesedtek oly módon, hogy az alapok végig szilárdak maradtak. Ezt a folyamatot az újabb ingerek – ennek nyomán az újabb igények feszültsége generálta az optimális alkalmazkodás érdekében. Fokozatosan épültek egymásra és tökéletesedtek az idegi hálózataink, agyi irányítóközpontjaink, ennek megfelelően az új készségeink – mindvégig az alapokat, azaz a túlélést garantálva. Tette mindezt az Anyatermészet fokozatosan, lépésenként.
Minden élőlény a meglévő készségeit használja, majd fejleszti tovább – amióta világ a világ. Darwin óta tudjuk, hogy nem a tökéletes marad fenn, hanem az alkalmazkodóképes. Nem az maradt fenn, aki áldozatként működött, hanem az, aki arra figyelt, hogy mire tud hatással lenni, mit tehet meg MÉG JOBBAN az éppen aktuális eszköztárával az adott pillanatban. Ezáltal erősödtünk és fejlődtünk, ezáltal léptünk szintet az idő folyamán. A természettől megtanulhatjuk, hogy sem az egy helyben toporgás, sem a fokozatos lépések átugrása, behelyettesítése (pl. a világ megmentése, az összeesküvések, a kormány, a hatalom legyőzése stb.) nem tesz minket életrevalóbbá. Az itt és mostban tudsz megedződni, amikor azon körülményekre fordítod a figyelmed, amelyekre hatást tudsz gyakorolni, esetleg azokat mindig egy fokkal jobban csinálni. Megoldóképességünk trenírozása így mind ránk, mind a családunkra, így a gyermekeink életére is kedvező hatással lesznek, akik már nálunk is talpraesettebben állnak készen majd a kihívásokra. Nagy segítséget nyújt számodra a 
Germán Gyógytudomány tanítása.

Az eredeti Germán Gyógytudomány megismertet azon szükségleteiddel és készségeiddel, a fokozott alkalmazkodás érdekében beinduló és a biológiai természettörvények szerint működő Értelmes Biológiai Különprogramokkal, amelyeknek évmilliók óta köszönheted a túlélésedet és fajod fennmaradását. A Germán Gyógytudomány arra tanít, hogy a biológiádat ne meghaladni akard, hanem ismerd meg rendesen és használd! Tanulj a tiszta forrásból, az eredeti Germán Gyógytudományból! Látogass el a www.germangyogytudomany.hu weboldalra, és hívd bizalommal a 06-20-915-4715- ös telefonszámot, vagy küldj üzenetet az info@germangyogytudomany.hu e-mail címre!