Tetőcserére van szükség? Szeretné a vízelvezetést megfelelően megoldani? Tetőablak beépítése miatt tetőbontást tervez? Tetőfedő bádogos segítségével egyszerűen sor kerülhet a feladatok elvégzésére.

Ha lakóingatlanok kivitelezésével foglalkozik, és még nincs szakember a tető elkészítéséhez, akkor keressen egy olyan szolgáltatót, ahol nagy gyakorlattal rendelkeznek, és ellátnak mindenféle bádogos munkát! Amennyiben a családi házának megrongálódott a tetőszerkezete, vagy az idő során elhasználódott, akkor érdemes a különböző javításokat tetőfedő bádogossal elvégeztetni. Abban az esetben, ha a teljes tetőt szeretné lecserélni, vagy új szigetelést, fedést választ, akkor a tetőfedő bádogos munkájával gondoskodhat az ingatlan biztonságáról. Szintráépítés vagy tetőtér beépítés esetén is nagy szükség van a tetőfedő bádogos szaktudására, különösen, ha tetőablak is kerül beépítésre.A tetőfedő bádogos precíz munkát végez, nagy gondot fordít az illesztések, a szigetelések elkészítésére, külön figyelemmel kezeli a kémény, és a nyílászárók környezetét. Minden ingatlan esetében alapvetően fontos a csapadékvíz elvezetése, amit a tetőfedő bádogos csatornarendszer elhelyezésével valósít meg. Kérheti a teraszok, az erkélyek, és a melléképületek tetőfedését, valamint csatornával való ellátását is. A tetőfedő bádogos az előre megbeszélt időpontban érkezik, segít az anyagok beszerzésében, a saját szerszámaival dolgozik, és a tervnek megfelelően látja el a munkálatokat. A tető és a csapadékvíz elvezetése óvja meg a házat a beázástól, a külső környezeti hatásoktól. A párkányok és a különböző szegélyek tovább növelik a biztonságot, valamint óvják a nyílászárókat.

Keressen olyan tetőfedő bádogost, aki teljes körű segítséget nyújt, és igényeinek megfelelően teljesíti a feladatokat! Cégünk, a RÁ+RÁ Bádogos Bt. rendelkezésére áll használt és új épület esetén is. Informálódjon részletesen a tevékenységeinkről a www.ra-rabadogos.hu internetes oldalon, és ossza meg velünk egyéni igényeit a 06-30-9118720-as telefonszámon, vagy a raczattila3@gmail.com e-mail címen!